Let 3 je nakon jučerašnjeg nastupa u prvoj polufinalnoj večeri ovogodišnjeg Eurosonga prekinuo loš niz hrvatskih izvođača i plasirao se u finale. Letovci su izazvali golemu pozornost među fanovima Eurosonga, a uz njih u prvi su plan u domaćim medijima došli i članovi njihovih obitelji, njihove partnerice i djeca.

Partnerica Damira Martinovića Mrle dobro je poznata domaćoj javnosti budući da je i sama poznata glazbenica, Ivana Mazurkijević, dok smo Mariju, suprugu Zorana Prodanovića Prle imali priliku vidjeti u jednom od rijetkih izlazaka kad su je fotografi ‘uhvatili’ u strastvenom poljupcu sa suprugom u Liverpoolu, ali i dok je s njihove dvije kćeri Marom i Verom, mahala hrvatskom zastavom ispred arene u kojoj se održavalo natjecanje.

Marija Prodanović i Zoran Prodanović Prlja u Liverpoolu
Sanjin Strukić/PIXSELL 

Dok se o Prljinoj supruzi i njihovom privatnom životu ne zna gotovo ništa, Ivanka je nedavno za magazin Story otkrila neke detalje o njenom i Mrlinom bračnom i obiteljskom životu.

Na pitanje kakav je Mrle kao partner odgovorila je:

‘Ustvari je iznenađujuće retro. Ima tih patrijarhalnih minuta u danu kad me iznenadi, ali tada uglavnom dobije samo otpor.Jako smo zadovoljni našom zajedničkom pričom, naravno dok ima ljubavi, a glazba nam je svijetla točka našeg odnosa.Stvaranje, na to mislim, i djeca, naravno.'

Budući da Mrle i Ivanka surađuju i poslovno, upitali smo je svađaju li se više oko posla ili kod kuće.

'Svađe su isključivo kućna tematika, tko je ostavio kruh na stolu i masnu žlicu. Glazba nas spaja, a svakodnevica, pogotovo otkako je Mrle rastrgana europska zvijezda, nas rastapa. Tko preživi, pričat će', odgovorila je Ivanka.

Ivanka Mazurkijević o braku i obitelji s Damirom Martinovićem Mrlom
Goran Čižmešija 

Kao otac je, kaže Ivanka, popustljiv i kćerima, Evi koju je dobio s Ivankom, i Roži, koju ima iz prvog braka, ispunjava sve želje.

'Kao Djed Mraz. Ispunjava sve želje, tu i tamo podvuče neku odgojnu priču, ali premekan', rekla nam je.

Naravno, sve tri su velika podrška Mrli, a otkrila nam je i da tatin nastup na Eurosongu osobito veseli 12-godišnju Evu koja je velika obožavateljica Eurosonga.

'Eva je teški fan Eurosonga pa je njoj ovo špica života. Mladog', kaže Ivanka koja nam je tad otkrila da će Eva, Roža i ona biti uz Mrlu u Liverpoolu i podržavati ga do samog kraja natjecanja.

Ispričala je i da su djevojke uključene u sve pripreme.

Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle s kćeri Evom
Davor Javorović/PIXSELL 

'Naravno, obje su vrlo uključene. Pazimo samo da neke detalje ne čitaju i ne vide, pa kako uspije', rekla je

Otkrila nam je da ni sam Mrle nije očekivao ovakav uspjeh.

'Ima vrlo profesionalan stav prema svim svojim umjetničkim projektima. Jasno da je ovo bilo veliko iznenađenje, nije očekivao da će se s tom pjesmom doći tako daleko, ali njegov zreo i još vrlo entuzijastičan duh u vezi sa svim što radi ovdje je dosegao maksimum. Okruženi smo ŠČ predmetima, kostimima, glazbom, porukama iz cijele Europe, rade se performansi, dogovaraju novi, svira se jako puno, a za to treba imati i energije i snage. On je ima', zaključila je.