'SVAŠTA ZADNJIH DANA ČITAM O SEBI...': Prlja iz Leta 3 komentirao glasine da je bolestan, otkrio kako se osjeća

Zoran Prodanović Prlja iz Leta 3 komentirao glasine da je bolestan.

Profimedia

Naš Let 3 se plasirao u finale Eurosonga, no mnogi su primijetili da je Zoranu Prodanoviću Prlji tijekom nastupa u polufinalu na trenutke drhtao glas, što je izazvalo nagađanja.

Duško Ćurlić je u prijenosu HRT-a rekao da Prlji treba skinuti kapu na odrađenom nastupu s obzirom na to da je pio čajeve danima kako bi mu glas bio bolji, zbog čega su mnogi zaključili da je bolestan.

Tim Leta 3 demantirao je te priče.

Let 3, Mama ŠČ na Eurosongu 2023.   YouTube

'Ma odakle to, kakva upala grla?! To nije točno, šire se dezinformacije. Imao je suho grlo. Pio je čaj i čuvao glas, kao i svi ostali', poručili su za 24 sata.

Komentirao je to kasnije i Mrle koji je objasnio kako je došlo do Prljine prehlade.

'Jedan od problema zbog kojih moramo nešto poduzeti je to što u smo u velikoj hali podijeljeni na mala odjeljenja u kojima je stalno uključena ventilacija i klima. Prlja se zapravo prehladio od tog suhog zraka i to je shvatio tek na nastupu. Sad je sav hunjav i prehlađen', rekao je Mrle za N1.

Sad se oglasio i sam Prlja kojeg su novinari zatekli za doručkom i potvrdio da se osjeća dobro, no nastup u Eurovizijskom selu je preventivno otkazan.

Profimedia 

Svašta zadnjih dana čitam o sebi. Doznao sam tako da sam u karanteni, da sam jako loše, da sam sav natekao... Ništa od toga. Ok sam’, rekao je Prlja za Jutarnji list.

‘Unatoč tome, preventivno smo otkazali nastup u Eurovizijskom selu. Taj koncert trebao je danas biti na otvorenom, a u Liverpoolu je zahladilo. Ne želimo baš ništa riskirati kako bismo sutra na generalnoj probi bili u top formi’, rekao je šef naše eurovizijske delegacije Tomislav Štengl.