GLUMICA TRUDNA U 45. GODINI: Kolega zbog nje ostavio zaručnicu pred porod, ona ga napucala zbog sadašnjeg supruga

Slavna glumica čeka treće dijete u 45. godini, a sad je pokazala poveliki trbuščić.

Profimedia

Glumica Claire Danes proslavila se u kao 15-godišnjakinja ulogom u seriji 'I to mi je neki život' i ljubavnim filmom 'Romeo + Juliet' u kojem joj je partner bio Leonardo DiCaprio.

YouTube 

Danes, kojoj je jedna od najnovijih uloga u seriji 'Domovina', izazvala je kontroverze javnosti 2003. kada je započela vezu sa zauzetim glumcem Billyjem Crudupom s kojim se zbližila na snimanju filma 'Stage Beauty'. Billy je zbog Claire nakon osam godina veze ostavio kolegicu Mary Louise Parker koja je tada bila u sedmom mjesecu trudnoće.

Profimedia 

'To je bila strašna stvar. Bilo je to jako teško. Nisam znala kako ne biti dio te situacije. Zaljubila sam se u Billyja i morala sam to istražiti i imala sam 24 godine... Nisam baš znala kakve posljedice mogu biti.. No dobro je. Preživjela sam to', svojedobno je Danes komentirala cijelu situaciju.

Claire i Billy su bili u vezi nekoliko godina, a onda ga je ona ostavila zbog glumca Hugha Dancyja koji je poznat po seriji 'Hannibal'. Odmah je pala na njegov šarm te su se vjenčali 2009. i dobili sinove Cyrusa i Christophera, a sad očekuju i treću prinovu.

Profimedia 

Vijest o trudnoći podijelila je još u siječnju ove godine, a tad je izjavila da je i za nju ovo bilo veliko iznenađenje.

Profimedia 

Glumica se ovih dana pojavila na jednom događaju i pokazala sad već poveliki trudnički trbuščić u elegantnoj crnoj haljini.