'ZAUVIJEK ĆEŠ ŽIVJETI U SRCIMA OBOŽAVATELJA' Preminuo omiljeni glumac, fanovi diljem svijeta opraštaju se u nevjerici

Preminuo je krajem ožujka, no za smrt se saznalo tek sada.

Instagam

Glumac Brendan O'Brien, najpoznatiji po tome što je posudio glas Crashu Bandicootu, glavnom junaku popularne video igre, preminuo je u dobi od 60 godina. Zanimljivo je da je Brendan umro još krajem ožujka, međutimvijest o njegovoj smrti proširila se tek u ponedjeljak nakon objave osmrtnice na internetu. Detalji o uzroku smrti nisu objavljeni.

'Dijelimo našu iskrenu sućut obitelji Brendana O'Briena zbog njegove smrti. Bio je nevjerojatan talent koji je oživio Crasha Bandicoota i druge Crash likove. Zauvijek će živjeti u srcima obožavatelja Crasha', napisali su na službenom Twitter profilu videoigre.

Obožavatelje kultne igrice teško je pogodilaO'Brienova smrt, a mnogi od njih su podijelili svoju sućut na Twitteru. Jedan obožavatelj i programer videoigara napisao je:

'Upravo sam čuo za smrt Brendana O'Briena, izvornog glumca Crasha Bandicoota. To je veliki šok, godinama sam bio Brendanov obožavatelj, a nedavno smo čak i razgovarali o ulozi u Antonblastu. Apsolutno sam slomljen. Počivaj u miru dragi' napisao je.

Brendan je povremeno glumio i ostale likove u popularnom serijalu među kojima su N. Gin, Dr. Neo Cortex, Dr. Nitrus Brio i Tiny Tiger. Iako je po ulozi u kultnoj videoigri najpoznatiji, glumio je i u filmu Grindhouse i seriji Riverdale.