ZAVRŠILA POTRAGA ZA ZA PJEVAČICOM E.T.-JA: Javila se prijateljici na mobitel, evo u kakvom je stanju

'Katarina Rautek živa i zdrava i uredno se javlja na mobitel', objavila je voditeljica Hana Tabaković Baksa.

Story

Pjevačica Katarina Rautek Omazić obrisana je sa službene policijske stranice na kojoj se navode nestale osobe. Sudeći po objavi njene prijateljice Hane Tabaković Bakse, priča o njenom nestanku sretno je završila.

'Katarina Rautek živa i zdrava i uredno se javlja na mobitel', objavila je Tabaković Baksa.

Podsjetimo, Katarina se, prema javno dostupnim podacima, samovoljno udaljila iz zagrebačke bolnice na Svetome Duhu prekjučer ujutro, a njena obitelj i policija intenzivno su tragali za njom.

Story 

Katarinim menadžer Renis Gržinić otkrio je i da su se još neki dan čuli.

'U šoku sam, nisam imao pojma, sad sam iz medija saznao da je nestala, čuli smo se još neki dan, a jučer ili prekjučer vidio sam i njezin propušten poziv, ali zbog gužve nismo na kraju uspjeli stupiti u kontakt. Katarina nam je i sama rekla da posljednjih mjeseci ima zdravstvenih problema i da zbog toga mora odustati od zakazane turneje Flashback na koju E.T. ide s Colonijom i Karmom', rekao je Gržinić.

Inače, Katarina je u bendu E.T. pjevala od 2005. do 2016. godine. Grupa E.T. s Katarinom je objavila svoj šesti studijski album 'Frankfurt Bombay Tokyo' čime su najavili promjenu dosadašnjeg zvuka. Već sljedeće godine izdaju singlove 'Ako te volim još', 'Kasno' i 'Na Božić sama' i prelaze u novu izdavačku kuću Hit Records.

Story 

U travnju 2007. godine izdaju novi album kojem daju ime 'Vrhunski album', koji se po svom zvuku razlikuje od njihovog do tada prepoznatljivog stila. 'HrTop20' u kategoriji 'pop-rock izvođača', proglašava ih sastavom godine za 2006. godinu. Dvije godine kasnije, objavljuju hit pjesmu 'Prazan stan' koja je službeno proglašena najizvođenijom pjesmom u Hrvatskoj 2008. godine.

U travnju 2016. godine, Katarina napušta E.T., a na njezino mjesto dolazi Sara-Elena Menkovska, s kojom su se prvi put predstavili na CMC festivalu 2016 s pjesmom "Ako možeš, oprosti".

Facebook, Story arhiva Katarina Rautek