Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TKO JE PJEVAČICA KOJA JE NESTALA? Nekad punila medijske stupce burnom vezom, a onda s njim našla mirnu luku

Katarina Rautek Omazić je nestala u srijedu nakon što se samovoljno udaljila iz zagrebačke bolnice na Svetome Duhu.

 Katarina Rautek Omazić je nestala Izvor: Story

Nestala je bivša pjevačica popularnog benda Electro team (E.T.), Katarina Rautek. Katarina se, prema javno dostupnim podacima, samovoljno udaljila iz zagrebačke bolnice na Svetome Duhu jučer ujutro nakon čega joj se gubi svaki trag. Njena obitelj i policija intenzivno traga za njom.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected] ‘, pozivaju iz PU zagrebačke u kojoj je prijavljen njen nestanak.

 Katarina Rautek Omazić je nestala Izvor: Nestali.hr

Inače, Katarina je u bendu E.T. pjevala od 2005. do 2016. godine. Grupa E.T. s Katarinom je objavila svoj šesti studijski album 'Frankfurt Bombay Tokyo' čime su najavili promjenu dosadašnjeg zvuka. Već sljedeće godine izdaju singlove 'Ako te volim još', 'Kasno' i 'Na Božić sama' i prelaze u novu izdavačku kuću Hit Records.

U travnju 2007. godine izdaju novi album kojem daju ime 'Vrhunski album', koji se po svom zvuku razlikuje od njihovog do tada prepoznatljivog stila. 'HrTop20' u kategoriji 'pop-rock izvođača', proglašava ih sastavom godine za 2006. godinu. Dvije godine kasnije, objavljuju hit pjesmu 'Prazan stan' koja je službeno proglašena najizvođenijom pjesmom u Hrvatskoj 2008. godine.

Katarina Rautek, ET - Prazan stan
Izvor: YouTube

U travnju 2016. godine, Katarina napušta E.T., a na njezino mjesto dolazi Sara-Elena Menkovska, s kojom su se prvi put predstavili na CMC festivalu 2016 s pjesmom "Ako možeš, oprosti".

O Katarininom privatnom životu svojedobno se također puno govorilo jer je pjevačica ispisivala medijske stupce zbog burne veze s bivšim partnerom. Naime, bivšeg partnera s kojim ima kćer Gabrijelu tužila je za obiteljsko nasilje i dobila presudu.

 Katarina Rautek Omazić je nestala Izvor: Story arhiva

'Čekala sam 4 godine da dobijem jednu jedinu presudu. Četiri godine svaka dva mjeseca ići na sud. Nespavanje, povraćanje od psihe. To je nešto zbilja grozno, ne znam kako sam preživjela. Presuda nije garancija. To je nekakva psihička zadovoljština. Više ne moram ići na taj sud, ali ostaje ta nerješena situacija. Svi koji su prošli nasilje shvaćaju. Ja sam tražila pomoć i razgovarala i psihički padala, ali ako dvije strane ne pronađu zajednički jezik nema tog suda koji će to riješiti' kazala je Katarina svojedobno za medije.

 Katarina Rautek Omazić se udala za Josipa Omazića Izvor: Story arhiva

Rautek se 2017. godine udala za poduzetnika Josipa Omažića s kojim je pronašla mirnu i sretnu luku nakon burnog životnog perioda. Par je početkom 2020. godine dobio dijete, točnije sinčića Nikolasa, a posljednje tri godine Katarina je uglavom bila van medija.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image