Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GLUMICA UMRLA S 28 GODINA: Izgubila je bitku s rakom, udala se u listopadu

Preminula je glumica Samantha Weinstein.

 Preminula glumica Samantha Weinstein.jpg Izvor: Instagram

Glumica Samantha Weinstein preminula je sa samo 28 godina izgubivši bitku s rakom jajnika koju je vodila dvije godine. Svjetskoj javnosti bila je najpoznatija po ulozi u remakeu kultnog horora Carrie.

Vijest o njenoj smrti 14. svibnja potvrdio je njen otac David Weinstein, a informacija stoji i na njenom Instagram profilu na kojem ju je pratilo 313 tisuća ljudi.

'Sam je preminula 14. svibnja u 11:25 okružena svojim najbližima u bolnici u Torontu. Nakon dvije i pol godine liječenja od raka i cijelog života uživana po svijetu, davanja glasova mnoštvu nacrtanih životinja, stvaranja glazbe i znanja o životu više nego što će neki ljudi ikada saznati, otišla je u svoju sljedeću avanturu', piše u objavi.

Samantha je bila najpoznatiji pa ulozi Heather u filmu Carrie iz 2013. gdje je glumila sa zvijezdama poput Chloe Grace Moretz i Julianne Moore. Glumiti je počela sa samo 10 godina ulogom u seriji 'Big Girl'. Za tu je ulogu dobila nagradu ACTRA 2006. godine i tako postala najmlađa ženska dobitnica te nagrade.

Najava za film Carrie iz 2013.
Izvor: YouTube

Za supruga Michaela Knutsona udala se u listopadu 2022. godine, a on joj je bio najveća podrška u posljednjim mjesecima života. 

Svoju je borbu s rakom, koji joj je dijagnosticiran u dobi od 25 godina,  dokumentirala na društvenim mrežama.

'Dogodilo se to gotovo preko noći. Vraćala sam se iz prijateljeve kuće gdje sam popila previše crvenog vina i primijetila sam da izgledam čudno otečeno. Znala sam da nisam trudna jer sam bila sama i u celibatu nakon što sam četiri mjeseca ranije prekinula vezu u kojoj sam bila emotivno zlostavljana. Cimeri su me uvjeravali da se curama to stalno događa i da je vjerojatno ovulacija ili nešto... Nije bila ovulacija ili nešto', opisala je ranije.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image