'SADA JE TO MALO TEŽE, ALI...': Andreja Kramarića i njegovu suprugu Miju ovog ljeta čeka nezaboravno iskustvo

Nogometni reprezentativac Andrej Kramarić postao je prvi Hrvat sa 100 zabijenih golova u Bundesligi, a nakon uspješne sezone s obitelji putuje na godišnji odmor.

Instagram

Jedan od hrvatskih reprezentativaca koji već godinama igra na vrhunskoj razini svakako je 31-godišnji Andrej Kramarić, koji osim u kockastom dresu još od 2016. oduševljava navijače njemačkog kluba TSG Hoffenheima. Ondje ima božanski status, kako i sam kaže, a sve je to zaslužio svojom igrom. Potvrđuje to i statistika jer je ovaj zagrebački dečko nedavno postao prvi Hrvat u povijesti Bundeslige koji je postigao stotinu golova.

Instagram 

'Zaista nisam nikada sanjao da ću jednoga dana zabiti sto golova u jednoj od najboljih liga na svijetu. Samo ta činjenica ispunjava me osjećajem ponosa i sreće, a posebno što sam tek sedmi stranac u povijesti kojemu je to uspjelo te da sam zabio najviše golova od svog debija u Bundesligi, nakon velikog igrača Lewandowskog', kaže nam Andrej koji igra u nevjerojatnoj formi, a to će itekako dobro doći hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji koja za manje od tri tjedna igra u završnici Lige nacija.

privatna arhiva 

'Uvijek se veselim reprezentaciji. I ovaj put imamo priliku napraviti nešto veliko, ali bit će teško jer znamo što nas čeka u Nizozemskoj protiv Nizozemaca. Spremni smo, motivirani i ako budemo neugodni kao u prijašnjim utakmicama, sve je moguće. Bit će jako zanimljivo, a smatram da je teže doći do Final Foura Lige nacija nego proći skupinu na svjetskom ili europskom prvenstvu. Ovo je zaista veliki uspjeh i želja nam je osvojiti trofej', kaže ovaj rođeni strijelac, kako ga često nazivaju nogometni stručnjaci.

privatna arhiva 

Kada nije na terenu gdje je opasan po suparnički gol, Krama je obiteljski čovjek koji svaki slobodan trenutak provodi s obitelji, suprugom Mijom i sinčićem Viktorom koji su mu najveća podrška i motivacija. Andrej i Mia upoznali su se u jednom zagrebačkom kvartu. Njihova ljubavna priča započela je 2017., godinu dana nakon njegova transfera u Hoffenheim. Budući da je Mia tada još studirala veterinu, vezu su održavali na daljinu, a nakon što je diplomirala, lijepa doktorica veterine preselila se u Heidelberg gdje su pronašli zajednički dom. U ožujku 2021. vjenčali su se u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici na Gornjem gradu, a iste godine u kolovozu na svijet je stigao njihov blagoslov - sinčić Viktor.

Ovoga ljeta idemo na Maldive, a ostatak slobodnog vremena provest ćemo
s obitelji i prijateljima u Hrvatskoj

'Naše upoznavanje bilo je jednostavna, ali duga priča. Ukratko, otprije su je poznavali moji prijatelji, a poznaju se i naši roditelji. Jedino je ja nisam prije vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju, pitao sam najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on mi se počeo smijati i nije mu bilo jasno kako je ne poznajem', rekao je Andrej jednom prilikom medijima, a nama je otkrio kako planira provesti odmor nakon svih preostalih događanja na travnjaku.

privatna arhiva 

'Poslije nastupa s reprezentacijom slijedi nekoliko tjedana odmora. Volimo putovanja, ali sada je to malo teže zbog djeteta. Ovoga ljeta idemo na Maldive, a ostatak slobodnog vremena provest ćemo s obitelji i prijateljima u Hrvatskoj', istaknuo je Andrej.

Više fotografija Andreja i Mije pogledajte u fotogaleriji:

Instagram Andrej Kramarić i supruga Mia zajedno su dobili sina Viktora