TAJČI SU SINOVI IZNENADILI POKLONOM: Pjevačica je proslavila 53. rođendan, otkrila je i posebnu čestitku

Glazbena zvijezda Tajči uživala je u društvu prijatelja, a posebno ju je ganulo iznenađenje koje su joj priredili njezini sinovi.

Instagram

Zvijezda 90-ih, Tatjana Cameron Tajči, ovih je dana proslavila 53. rođendan i s pratiteljima podijelila kako je provela dan. Družila se u Tennesseeju s prijateljima, koji su joj organizirali slavlje. 

Instagram 

Najemotivniji je ipak bio poklon njezinih sinova, Dantea, Evana i Blaisa, koji su joj dali čokoladnu bombonjeru i poklon bon u poznatom dućanu kozmetike. 

Instagram 

'Stvarno sam sretna! Hvala svima na divnoj rođendanskoj proslavi koju su mi moji dečki upriličili u restoranu u centru Franklina i na predivnim čokoladama što su mi ih darovali moji sinovi', napisala je Tajči, koja desetljećima živi u Americi.

Instagram 

Pjevačica je otkrila i tko joj je prvi čestitao rođendan, ali i što joj je pripremila sestra Sanja. 'Dobila sam stotine i stotine rođendanskih čestitki, moja sestra Sanja snimila je video specijalno za mene, a mama Štefica nazvala me u šest sati ujutro kako bi mi prva čestitala', pojasnila je Tatjana.  

Instagram 

Prije šest godina Tajči je ostala bez supruga. Matthew Shane Cameron izgubio je bitku s opakom bolešću u 47. godini. Liječnici su mu dijagnosticirali rak pluća, a Matthew se borio mjesecima. Bili su u braku 17 godina.

Instagram 

Glazbena ikona Tajči je postala pobjedom na Jugoviziji u Zadru s pjesmom 'Hajde da ludujemo', a Hrvatsku i obitelj posjećuje redovito.