ZVIJEZDE KOJE SU OKRENULE LEĐA SLAVI: On popljuvao ono što mu je donijelo milijune, miljenik žena napravio drastičan rez

Iako su bili poznati u svijetu glume, to su odbacili i krenuli ispočetka. Neki su u novim poslovnim avanturama bili uspješni, a neki malo manje.

Instagram, Screenshot

Mučite se godinama da postanete uspješni u nečemu, a onda vam se to ne svidi pa odlučite promijeniti profesiju. Upravo to su napravile brojne zvijezde, a u nastavku vam donosimo neke od njih. 

Angus T. Jones

Zvijezda serije 'Dva i pol muškarca', Angus T. Jones (29), svjetsku slavu postigao je kao dijete, kad je imao svega 10 godina. Glumio je Jakea Harpera uz bok Charlieju Sheenu (57) i Jonu Cryeru (58). Snimajući seriju je odrastao, a gledateljima se to posebno svidjelo jer su vidjeli kako se mijenja iz sezone u sezonu. Od 2003. do 2013. je bez prestanka snimao.

Story 

Nakon što je iz scenarija izbačen Sheen i uvršten Ashton Kutcher (45), Angus je nastavio glumiti, a za njega su govorili da je bio najplaćenija dječja televizijska zvijezda. Zarađivao je 320.000 eura po epizodi. Angus je napustio seriju zbog vjerskih uvjerenja, pisao je Daily Mail

Profimedia 

'Prestanite gledati 'Dva i pol muškarca' jer vam ta serija puni glavu smećem. Ljudi kažu da je to zabava, ali nije i zato istražite kako televizija utječe na vaš mozak. Nije moguće u isto vrijeme biti istinski bogobojazna osoba i sudjelovati u seriji kao što je ta. To se potpuno kosi s onim što me Biblija uči', rekao je glumac 2012. i napustio ekipu sa seta. Danas ima dugu kosu i bradu i izgleda neprepoznatljivo.


Miljenik publike zbog uloga u filmu 'Ona je sve to', 'Znam što si radila prošlog ljeta' i 'Vruće igre' svakako je Freddie Prinze Jr. (47). Iako je bio uspješan glumac i karijera mu je bila na vrhuncu, on je to odbacio i posvetio se kuhanju. Izbacio je knjigu 'Back to the Kitchen', koja je brzo postala vrlo popularna. 

I popularna Hurem, kako su zvali tursku glumicu njemačkog podrijetla zbog uloge u seriji 'Sulejman Veličanstveni', promijenila je profesiju, iako je postigla svjetsku slavu. Meryem Uzerli (39) pokrenula je biznis koji nema veze s glumom i u Berlinu 2020. otvorila 'Nosh Nosh', dućan sa zdravim slatkišima. U poduzetničke vode je jedva dočekala uploviti jer su njezini proizvodi veganski, a u ponudi je imala zdrave čokolade, džemove i bombone. 

Instagram  Meryem Uzerli

'Riječ je o ukusnim i vrlo zdravim slatkišima. Ovo je samo početak prelijepog putovanja, počinjem u Berlinu, a nadam se da ćemo se širiti cijelim svijetom. Ja i moji prijatelji kreirali smo ovo mjesto u kojem želimo da se osjećate kao kod kuće dok uživate u slatkišima najbolje kvalitete. U ponudi su veganske čokoladice, džemovi, 'kakao na žlicu', macaronsi, sladoled koji je najbolji na svijetu, maslinovo ulje, kava, čaj i još mnogo toga', pojasnila je tada glumica. 

Ipak, na službenoj Instagram stranici dućana ništa nije objavljeno već dvije godine, a na Googleu piše da je poslovnica zatvorena. Također, ne može se pristupiti ni web stranici na kojoj su se nudili proizvodi pa izgleda da posao nije zaživio u Berlinu bez obzira što ga je slavna glumica promovirala.