EKSKLUZIVNO: Vanna je postala baka, a njezin suprug nam je otkrio i spol bebe

'Da, istina je. Naš sin Luka postao je otac i jako smo sretni zbog toga', kazao nam je Andrija Vrdoljak.

Story

Pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna (52) postala je baka, kako nam je ekskluzivno potvrdio njezin suprug Andrija Vrdoljak.

'Da, istina je. Naš sin Luka postao je otac i jako smo sretni zbog toga. Bit će još unučića, pa slobodno nazovite kada ponovno postanemo baka i djed', prokomentirao nam je Vrdoljak pomalo ironično.

Story 

Vannin dugogodišnji suprug nam je ekskluzivno otkrio i spol bebe. 'Sin je dobio djevojčicu, dakle unučicu smo dobili. Hvala vam na čestitikama i pozdrav', kratko je poručio Vrdoljak.

Podsjetimo, Vanna i Andrija nedavno su proslavili 25 godina braka. Njih su se dvoje vjenčali 1998. godine, a zajedno su dobili dvoje djece - 1997. Vanna je rodila sina Luku, a 2001. godine kćer Janu. Jednom je prilikom Vanna za Story progovorila o svojim nasljednicima.

Instagram 

'Moja djeca nisu impresionirana svijetom poznatih. Ne privlači ih to, ali pozdravljaju sudjelovanje u nečemu što im voli član obitelji i čemu je posvećen. Luka završava studij povijesti i kroatologije, posvećen je tome. Jana studira komunikologiju. Važno mi je da ne lutaju i ne budu bezvoljni. Mislim da u svakoj zemlji postoji nešto što građane živcira, pa tako i nas. Nastojim im skrenuti pozornost na to da kao pojedinci svojim primjerom i stručnošću svijet i život možemo učiniti boljim i moralnijim. Zemlju i društvo stvaramo mi. I sama u granicama svog talenta stvaram glazbu koja je mnogima inspirativna i negdje dodiruje. Ne bavim se ničim fatalnim ni vitalnim, ali ako nekome bojim život lijepim bojama - super', rekla je.