CMC festival powered by Calzedonia ovoga ljeta slavi svoj jubilarni 15. rođendan, a ovogodišnje specijalno izdanje uveličat će i posebni gosti koji će na velikoj festivalskoj pozornici u Vodicama zabavljati uvijek raspoloženu publiku. U dva dana, 9. i 10. lipnja nastupit će više od 50 izvođača, a festivalska publika uživat će u nekoliko sjajnih koncerata. Koncertna druženja pod vrelim suncem očito su jedva dočekali i izvođači jer je provedeni natječaj za festival prikupio najviše prijava do sada i tako oborio prošlogodišnji rekord.

CMC_RG (38).JPG
Robert Gašpert Željko, Ružica i Zvonimir Bebek

Tako će na velikoj pozornici u petak nastupiti Aerodrom, Vanna, Indira Levak i Učiteljice, otkriveno je na partyju koji je uoči festivala organiziran u Zagrebu.

U Klubu Marina nastupit će po prvi put Klapa Samoana, a posjetitelji će moći čuti i Marka Vukesa i bend te mladu nadu Buryanu.

'Čut ćete najbolje od mene. Nakon zagrebačke Arene smo na tom nivou, čeka vas dobar i provjeren show. Nikad nisam bila headliner na vodičkom festivalu', rekla je Vana, dodavši da joj je čak drago da je puno izvođača, pa će koncerti biti nešto kraći.

CMC_RG (44).JPG
Robert Gašpert Ivan Zak i Vanna

'Treba ponuditi najbolje od sebe da ljudima bude žao što je koncert gotov', pojasnila je.

Jurica Pađen bio je skroman oko njihovog nastupa.

'Neće biti grandiozno, ali dat ćemo sve od sebe. Na koncertu ćete čuti naše najveće hitove, a možda bude i nekih iznenađenja kao što su nove pjesme. Možda bude neka premijera', najavio je tajanstveno.

CMC_RG (46).JPG
Robert Gašpert Buryana

Koncertu se raduje i Lidija Bačić, koja se prisjetila anegdote kad se voditelj festivala Dalibor Petko preobukao u nju, a na party je povela svog psića.

 Više fotografija s partyja pogledajte u galeriji

Robert Gašpert Party CMC-a