Publika će na CMC festivalu powered by Calzedonia uživati u više od 46 izvođača i nekoliko koncerata. Nakon stotina izvođača i isto toliko uspješnih nastupa kroz prošle dvije godine, 15. izdanje CMC festivala biti će nagrada vjernoj publici iz Hrvatske i regije koja će se rado zabavljati uz svoje omiljene izvođače.

CMC festival presica-5.jpg
Karla Matulina 

Činjenica da je ovo već 15. izdanje festivala govori o njegovoj važnosti i prepoznatljivosti, ali i o dobroj suradnji između diskografske kuće Croatia Records, CMC televizije, Grada Vodica i brojnih medijskih pokrovitelja festivala.

Festival je to koji raste iz godine u godinu, a svake godine uspije srušiti rekordan broj prijava. Tako je i ovogodišnji natječaj pokazao nikada veći interes izvođača i oborio prošlogodišnji rekord. Domaćin festivala, Grad Vodice, spremno čeka sve goste i izvođače koji će, kao i svake godine, svojim entuzijazmom prema vrhunskoj domaćoj glazbi napraviti pravi spektakl u Vodicama.

CMC festival presica-50.jpg
Karla Matulina 

Već po tradiciji, drugog vikenda u lipnju, na vrelu ljetnu pozornicu pred publiku će stati dobro poznati izvođači - Željko Bebek, Daniel Popović, Mladen Grdović, Mia, Opća Opasnost, Zijo Valentino, Boris Novković, Ivan Zak i mnogi drugi.

Publika će uživati u više koncerata velikih glazbenih zvijezda već prvoga dana festivala, a kompletan program oba dana bit će uskoro poznat.

CMC festival presica-51.jpg
Karla Matulina 

Dugogodišnja glazbeno-turistička priča najvećeg festivala domaće glazbe nastavlja se u jednoj od najkvalitetnijih postava do sada, a za više informacija i najnovije vijesti posjetite službenu web stranicu festivala.

Od ove srijede CMC televizija započinje s emitiranjem festivalskih emisija "Ususret CMC festivalu" koje će se moći pogledati premijerno na CMC-ju svake srijede u 19 sati i 15 minuta, dok će je emitirati i brojni medijski pokrovitelji iz cijele regije. Uskoro će se u prodaji naći i festivalska kompilacija u izdanju Croatia Recordsa na kojoj će biti sve festivalske pjesme.

CMC festival presica-65.jpg
Karla Matulina 

Za nezaboravni ulazak u ovogodišnje ljeto pohitajte upravo na CMC festival u Vodice, 9. i 10. lipnja.Festival organizira CMC televizija uz potporu Grada Vodica i turističke zajednice, a generalni sponzor je Calzedonia

CMC festival presica-58.jpg
Karla Matulina 

Popis ovogodišnjih izvođača:

Alen Hrbinić
Alka Vuica
Amir Kazić Leo
Ana Stanić
Ante Cash
Bon Voyage
Boris Novković
Buryana
Cecilija
Daniel Popović
Darko Domijan
Davor Radolfi
Dolores
Domenica
Duško Lokin
Elio Pisak
Erna
Feminnem
Frano Pehar & Tarapana band
Gavrani
Ivan Sever
Ivan Zak
Ivana Popović Martinović
Ivana Kovač
Jasmin Stavros
Jure Brkljača
Lidija Bačić Lille
Marija Jelovečki
Marija Mirković
Marina Tomašević
Marko Vukes
Meri Andraković
Mia
Mile Perkov i Klapa Godimenti
Mladen Grdović
Nikolina Tomljanović ft. Crooks & Straights
Nina Donelli
Noelle
Opća Opasnost
Post Rem
Sandro Bastiančić i Ana Kabalin
Slavonske lole
Teška industrija
Zijo Valentino
Žanamari
Željko Bebek
Željko Krušlin Kruška & Latino

Karla Matulina Press konferenciju jubilarnog 15. CMC FestivalaVodice 2023.