BORIS JOHNSON DOBIO OSMO DIJETE: S 24 godine mlađom Carrie ima troje djece, a ona otkrila što sad jedva čeka napraviti

Bivši britanski premijer Boris Johnson birao je ime sinčića, a njegova treća supruga zahvalila je na divnim porukama i pojasnila na koji će se način sada opuštati.

Profimedia

Bivši britanski premijer Boris Johnson (59) dobio je treće dijete s trećom suprugom Carrie Johnson (35). Boris je 24 godina stariji od supruge, a sina su dobili 5. srpnja. Sretnu vijest podijelila je Carrie.

'Tjedan dana Frankieja. Dobro nam došao Frank Alfred Odysseus Johnson, rođen 5. srpnja u 9:15 (Možete li pogoditi koje je ime odabrao moj muž?!) Volim svaku minutu. Vidjeti moje dvoje starije djece kako grle svog novog brata s takvom radošću i uzbuđenjem bilo je nešto najljepše. Svi smo jako oduševljeni', napisala je. 

Profimedia 

Carrie je zatim upitala pratitelje preporuku za neku dobru seriju koju bi mogla gledati dok doji. Dodala je i kako je sada vrijeme za piće. Carrie je ovo treće dijete, a Borisu je osmo. Johnson je s Carrie sina Wilfa dobio u proljeće 2020., kćer Romy u prosincu 2021., i ovog ljeta sina Frankieja.

Profimedia 

Prva supruga bivšeg premijera bila je Allegra Mosryn-Owen, s kojom se vjenčao 1987., a kad su se 1993. razveli, Boris je rekao 'da' Marini Wheeler, s kojom je dobio četvero djece; kćeri Laru Lettice (30) i Cassiju Peaches (26) te sinove Mila Arthura (28) i Theodora Apolla (24). S umjetnicom Helen Macintyre dobio je kćer Stephanie, i to dok je bio u braku s Marinom.

Profimedia