NAKON SLAVLJA U DVIJE DRŽAVE SANJA DOLEŽAL UŽIVA U MALOM RAJU: Novom fotkom potvrdila titulu 'vječne djevojčice'

Sanja Doležal je još jednom pokazala nevjerojatno mladolik izgled.

Instagram

Kad vidite našu pjevačicu Sanju Doležal, koja zasluženo nosi laskavi nadimak vječne djevojčice, teško biste povjerovali da je napunila 60 godina. No, pjevačica je okrugli broj napunila je u svibnju ove godine, a proslavila ga je dva puta. Prvo rođendansko slavlje odigralo se u Nizozemskoj.

‘Čaroban Amsterdam! Idealan za proslaviti rođendan uz svoje najmilije’, napisala je uz fotografije.

Krajem svibnja slavila je Sanja i u Hrvatskoj, a s prijateljima i obitelji zabavljala se u svojoj vikendici u Donjem Zvečaju pored Mrežnice.

Kako je otkrila na Instagramu, proslavu je organizirala u drvenoj ljetnoj kuhinji, iz koje puca pogled na Mrežnicu, a ukrasila ju je balonima.

Inače, Sanja je užurbani Zagreb zamijenila boravkom u vikendici, a upravo je otamo objavila svoju najnoviju fotografiju na Instagramu.

Na fotografiji vidimo Sanju kako pozira uz rijeku i uživa u zelenilu u koje je uklopila i svoju zelenu haljinu golih ramena s raspuštenom kosom i veselim osmijehom.

Uživancija na najjače’, napisala je kratko uz fotografiju uz koju su odmah uslijedili brojni komplimenti.

O preseljenju na selo Sanja je u ranijem intervjuu progovorila za Story.

'Na Mrežnici sam veći dio godine, ali zbog praktičnosti Božić je ipak u Zagrebu. Odem i zimi, pogotovo ako padne snijeg. Tada je priroda čarobna', rekla nam je tad.

'Definitivno osjećam da je život kvalitetniji u prirodi, u maloj sredini. Nije to odluka koju sam donijela preko noći, razgovarala sam o njoj sa svojom djecom, kćeri Lanom i sinom Lukom, koji su sada ionako odrasli. Nema veze to ni sa srednjim godinama u koje čovjek uđe, jer koliko vidim sve više se mladih, pa i onih s djecom odlučuje maknuti iz grada, i to mi je drago čuti. Jer nije smisao života živjeti u stresu ako ga možete izbjeći', dodala je.

Više fotografija Sanje Doležal pogledajte u fotogaleriji:

Instagram Sanja Doležal često pozira bez šminke