Sanja Doležal, Vladimir Kočiš Zec i Marinko Colnago ovog utorka održali su veliki koncert u organizaciji Storyja u Lisinskom, a dvorana je bila ispunjena do posljednjeg mjesta.

Tražila se karta više jer brojni obožavatelji htjeli su čuti uživo kako legendarni trio pjeva hitove Novih fosila. Nastup su otvorili velikim hitom 'Da te ne volim', a onda su nizali ostale bezvremenske pjesme Novih fosila.

'Kako je dobro vidjeti te opet', 'E moj Saša', 'Šuti, moj dječače plavi', 'Košulja plava', 'Najdraže moje', 'Dobre djevojke' pjevala je publika uglas sa Sanjom, Marinkom i Zecom. Fanovi svih uzrasta iskoristili su rijetku priliku kako bi čuli uživo hitove Novih fosila.

Sanja, Marinko i Zec
Robert Gašpert 

Rijetko tko nije bio na nogama i zaplesao, a kao i prošle godine plesao se vlakić u kojem se moglo vidjeti i poznatu Hrvaticu, Viktoriju Rađu koja je stigla na koncert u pratnji supruga Dina.

'Od srca hvala. Moja prva reakcija na drugi koncert bila je: 'Već smo stari i bogu dosadni. Tko će nas slušati?'', obratila se Sanja publici. Obožavatelji su ugodno iznenadili pjevačicu i dokazali joj da je bila u krivu te da još uvijek itekako žele slušati velike hitove Novih fosila uživo.

Nakon nastupa razgovarali smo sa Sanjom i pitali je za dojmove nakon što su ona, Marinko i Zec drugu godinu zaredom napunili Lisinski.

'Nemam riječi. Mislila sam da se ona atmosfera od prošle godine nikada više ne može dogoditi i ponoviti. Večeras je bilo iznad svih očekivanja. Još zapravo treperim. Ne znam što reći. Prekrasna publika, čudo od prve do zadnje pjesme', rekla je pjevačica.

Sanja, Marinko i Zec
Robert Gašpert 

'Nisam očekivala da će se napuniti dvorana. Mislila sam: 'Tko će opet doći gledati iste ljude, slušati iste pjesme?' Bogu hvala da nisam bila u pravu. Urednik Storyja Marko Banjavčić vjerovao je u to. Drago mi je. Koncert se rasprodao mjesec dana prije samog nastupa i stvarno je bilo čudesno', dodala je Sanja koja je oduševila s tri različita stajlinga na koncertu koja je za nju pripremio Robert Sever.

Pitali smo je da li je to znak da ona, Marinko i Zec moraju napraviti više koncerata jer očito fanovi pokazuju želju za time. 'Ne, nego je to znak da možda trebamo veći prostor jer mi ne možemo više koncerata izdržati, fizički', rekla je Doležal kroz smijeh.

Sanja Doležal
Robert Gašpert 

U publici je i ove godine bio sin legendarnog skladatelja i tvorca hitova Novih fosila Rajka Dujmića, Tin Dujmić koji je došao s kćeri i suprugom.

'Uvijek mi ga je drago vidjeti u prvom redu. Baš mi je onako srce puno', istaknula je Sanja. Na kraju je objasnila i da se ne boji da će hitovi Novih fosila biti jednog dana zaboravljeni.

Tin Dujmić
Robert Gašpert 

'Ja uvijek kažem pjesme će ostati. Nas neće biti i uopće to nije važno. Ono što je najvažnije je da će te pjesme ostati. Danas je bilo klinaca od četiri, pet, šest godina koji su pjevali te pjesme. Dakle, pjesmama je sigurno budućnost osigurana, a mi koliko ćemo moći, moći ćemo. Imamo već dosta godina pa ćemo vidjeti', zaključila je Sanja.

Nimalo ne sumnjamo da ovaj trio ima još energije za koncerte što dokazuje i činjenica kako sutra putuju na koncert u Kanadu.

Više fotografija s koncerta pogledajte u našoj galeriji.

Robert Gašpert Sanja, Marinko i Zec nastupili pred ispunjenom dvoranom Lisinski