'POKUŠAVAM NE PREVIŠE RAZMIŠLJATI O TOME...': Danijela se prisjetila Dine Dvornika, njezina izjava ganula mnoge

Danijela Dvornik na svom se Instagramu prisjetila preminulog supruga Dine Dvornika.

Instagram

Danijela Dvornik na svom Instagramu često dijeli situacije iz privatnog života, a sada je odgovarala na pitanja pratitelja.

Jedno od pitanja dotaklo se i njezinog preminulog supruga Dine Dvornika, točnije netko ju je upitao zamišlja li ikad kako bi joj sada bilo da je Dino s njome.

Instagram 

'Ne mogu reći da to često radim, ponekad u nekim razmišljanjima promislim što bismo sada radili, kamo bismo išli... Ne često, ponekad mi pade na pamet. U principu, svaki dan pomislim na Dina. Uvijek čujem njegovu glazbu na radiju, u kafiću... Dino je uvijek prisutan. Pokušavam ne previše o tome razmišljati u tom smislu što bi bilo kada bi bilo, ali dogodi se', rekla je Danijela.

Instagram 

Također, pratitelji su je upitali kako se odlučila za život na otoku kao i nedostaje li joj grad.

'Vrlo jednostavno - oduvijek sam znala da ću živjeti u Sutivanu, samo je bilo pitanje vremena kada. Potres i corona su, mislim, malo ubrzali odluku. Nije mi žao jer otočki život je sasvim nešto drugo nego gradski. Zbilja uživam i ne žalim za gradom. Kad se zaželim grada, odem par dana u Zagreb i sve obavim u ta tri dana što ne bih obavila da cijelu godinu tamo živim.

Rekla bih da život na otoku nije tako strašno težak, barem ne na Braču. Imaš sve što ti treba i puno više nekih stvari koje nemaš u gradu. U Split je jako brzo doći, dobra je povezanost. Nije mi teško živjeti sama jer nisam sama, imam jako puno prijatelja ovdje koje vidim na kavi, popodne, s kojima se dogovorim za sport, vožnju bicikle... Ne osjećam se usamljeno, iako volim vrijeme provesti i sama', zaključila je Danijela.

Više fotografija Danijele Dvornik kroz godine, pogledajte u našoj galeriji.

Story arhiva Kako se Danijela Dvornik mijenjala kroz godine