Vanna

Ivana Vrdoljak Vanna na Porinu 2023.
Matija Habljak/PIXSELL 

Internetom je prostrujala vijest kako je pjevačica Vanna (52) postala baka, kako je ekskluzivno doznao Story. Vijest nam je potvrdio njezin suprug, filmski producent Andrija Vrdoljak.

'Da, istina je. Naš sin Luka postao je otac i jako smo sretni zbog toga. Bit će još unučića pa slobodno nazovite kada ponovno postanemo baka i djed', prokomentirao nam je Vrdoljak. Vannin dugogodišnji suprug nam je ekskluzivno otkrio i spol bebe. 'Sin je dobio djevojčicu, dakle unučicu smo dobili. Hvala vam na čestitikama i pozdrav', kratko je poručio Vrdoljak.

Pjevačica svoju privatnost inače voli čuvati za sebe i nemamo je prilike često viđati s djecom u javnosti.

Borna Kotromanić

Borna Kotromanić na Story Summer Partyju 2023
Robert Gašpert 

Baka je nedavno postala i Borna Kotromanić (52). Naime, njen sin Luka Rajić kojeg je dobila u braku s poduzetnikom Lukom Rajićem, dobio je sina, a i on se zove - Luka Rajić.

'Osjećam se sjajno, zaljubljena sam u bebu. No što se tiče ostalih informacija, to moram prepustiti mami i tati da ih iznesu. Što se mene tiče, ja bih s vama podijelila sve detalje, ali ovako mogu podijeliti samo one koji se mene tiču. Ali ja sam presretna', rekla je Borna za 24 sata.

Vanja Horvat

Vanja Horvat ima unuku Vitu
Robert Gašpert 

Vanja Horvat (51) privlači poglede gdje god se pojavi, a mnogi se slažu da je najzgodnija hrvatska baka. Naime, njezina kći Nina prije nekoliko godina joj je podarila unuku Vitu.

'Ja sam jedna moderna baka, a ona moderna mama. Rodila sam sa 22 godine, a ona sa 24, međutim, Nina je puno opuštenija. Imala sam fakultetske obaveze, a i selili smo se u to vrijeme. Bilo je puno drugih prioriteta i obveza. Ja sam uvijek bila sva nekako to mora biti to, moraju jesti to, moraju izaći u toliko sati, šetnje, a ona je puno opuštenija i sve stigne', rekla je Vanja za domaće medije i istaknula kako nije klasični 'baka servis', ali da je kćeri uvijek pri ruci i da njezina djeca znaju kako će im uvijek pomoći kada je god trebaju.

Suzy Josipović Redžepagić

Suzy Josipović Redžepagić majka je tri kćeri i baka dvoje unuka
Robert Gašpert 

Suzy Josipović Redžepagić (58) majka je tri kćeri i baka dvoje unuka. Njezina kći Sarah podarila joj je dvoje unuka: dječaka Maka i djevojčicu Leni. Osim Sarah, Suzi ima još dvije kćeri: Hannan i Taru, koje je dobila u braku sa suprugom, Narcisom Redžepagićem.

Danijela Dvornik

Danijela (56) je baka dvije unučice, Balie Dee i Lumi Wren
Instagram 

Danijela (56) je baka dvije unučice, Balie Dee i Lumi Wren koje joj je podarila njezina kći, Ella Dvornik. Danijela nerijetko na svom Instagramu dijeli brojne privatne trenutke sa svojim unučicama, a svojedobno je i opisala njihove karaktere.

'Dakle, Balie je takva zabava i smijeh da uživam u svakoj minuti u njezinom društvu . Toliko je energije u njoj da sve oko nje pršti. Prava je Dvornikica. Dida bi se s njom baš dobro zabavio. Toliko je otvorena prema ljudima da sve 'izlaje'. Ali ima jednu neposrednost i energiju koja te naprosto privlači. Naučila je sama plivati i roniti tako da ne izlazi iz mora dok ne idemo kući. Jučer sam je vodila na dječju predstavu i zamalo nije otišla na binu direktno prisustvovati. To će biti još jedna posebna žena. Nikada neću zaboraviti scenu kada je mog tatu u zadnjim danima života držala za ruku puna suosjećanja što ne možeš zamisliti da dijete može. Balie je jedna gromada ljubavi', kazala je Danijela pa opisala i njezinu mlađu sestru.

'Lumi, ona je naša 'nježnica' , totalna opozicija svojoj sestri. Plaha, nježna, mila, nije tako otvorena poput Balie, ali je ovisna o Balienoj energiji. Balie je njezina svjetlost i zabava. Za razliku od Balie, Lumi neće odmah pohitati nepoznatim ljudima, prvo će ih odmjeriti, treba joj neko vrijeme da ih prouči. Ipak, ako kod Balie prođe, onda će vjerojatno i kod Lumi. Ribica moja', otkrila je Danijela.