ZAVIRITE U LUKSUZNO KRSTARENJE IVE TODORIĆ, ISKEŠIRALA JE DVIJE PROSJEČNE HRVATSKE PLAĆE: Meditira na jahti i fotka se

Motivacijska govornica Ana Bučević garantira da će kroz 7 dana krstarenja prakticirati svakodnevne jutarnje meditacije, tjelovježbe, predavanja, zajedničke izlaske i druženja.

Instagram

Kći Ivice Todorića, Iva Todorić (47), s prijateljicom Anom Bučević Nikolić plovi Jadranom. Na luksuznoj jahti vježbaju u sklopu Vortex Cruisea, a fotografije predivnog krajolika objavljuje na društvenim mrežama. Lani je Ana objavila koliko košta ljetovanje s njom. 

Instagram 

Da biste se budili okruženi morem i 'očistili' um i te ojačali tjelesno i duhom u sklopu Vortex ljetovanja na kojem putujete hrvatskim otocima s motivacijskom govornicom Anom, potrebno je izdvojiti 1300 eura. Za Vortex Cruise treba iskeširati 2700 eura. 

Instagram 

Ideja Vortex Cruisea je da pomogne svakome jasno kreirati viziju kakav život se želi živjeti. Program je osmislila Ana, a kroz 7 dana nudi svakodnevne jutarnje meditacije, tjelovježbe, predavanja, zajedničke izlaske i druženja. Polaznici borave na 49 metara dugačkom luksuznom kruzeru na kojem stane 38 ljudi. Ima klimatizirani restoran, bar, palubu za sunčanje i mali jacuzzi. 

Instagram 

Iva je Anina najvjernija klijentica, s njom je bliska i privatno, a na ovo putovanje krenule su, ako je suditi prema Aninoj službenoj web stranici, 16. srpnja u 6.30.

Instagram