PUKLO JE JER JU JE TRETIRAO KAO KĆI: Bivšu curu Georga Clooneya optuživali su za prostituciju, sad ima 15 godina mlađeg

Elisabetta i George upoznali su se u Rimu 2009. godine.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Poznati šarmer i zavodnik George Clooney uživa u braku s poznatom odvjetnicom Amal Clooney čijem izgledu se svi dive. No, ona nije jedina ljepotica s kojom je Clooney bio, a na popisu njegovih bivših našla se i atraktivna glumica Elisabetta Canalis (44).

Bivša djevojka Georgea Clooneya već neko vrijeme uživa s novim dečkom, kickboksačem Georgianom od kojeg je starija 15 godina. Paparazzi su ih nedavno snimili kako uživaju na plaži na Sardiniji.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Podsjetimo, Elisabetta i George upoznali su se u Rimu 2009. godine. Nakon što su pet mjeseci proveli u njezinoj rodnoj Italiji, točnije na njegovu posjedu na jezeru Como, odveo ju je sa sobom u Los Angeles. Činilo se kako su svi bili oduševljeni njome. 'Ona je uistinu divna žena. Lijepo je vidjeti prijatelja tako sretnog', otkrio je tada Matt Damon.

Početnu euforiju nije uništio ni skandal koji je Elisabettu doveo u vezu s prostitucijom i drogama, odnosno kokainskim krugovima. No nakon dvije gotovo idilične godine njihova je veza došla svome kraju. Pisalo se kako je razlog tome navodno Elisabettina želja da zasnuje obitelj, što je izjavila u jednom intervjuu. No pravu je istinu iznijela talijanskom novinaru Bruni Vespi, koji je detalje njihove veze zabilježio u knjizi ‘Questo Amore’.

Profimedia 

'On je najviše cijenio moju ženstvenu stranu i kad je riječ o darežljivosti, jedan je od najboljih. Bio mi je poseban, i jako važan, baš poput oca. Naš je odnos više bio nalik onomu otac-kći. To mi je tek sada postalo jasno. Nikada nismo razgovarali o braku ili djeci. Ne ograničavam se kada je o djeci riječ, ali ni George ni ja nismo nikada razmišljali o tome da ih imamo zajedno. Do prekida nije došlo zbog pitanja braka, nego zbog naših privatnih potreba. George je privatno pravi džentlmen. Poštovao me jako, i kao partnera i kao ženu', otkrila je svojedobno u knjizi.