NAKON TRI DANA BRAKA SHVATIO DA NE FUNKCIONIRAJU: Slavni pjevač danas ima djecu s muškarcem, a prije je ljubio žene

Pjevaču je danas 76 godina i želi se posvetiti mirnijem obiteljskom životu.

Profimedia

Nakon petogodišnje turneje i 333 nastupa, Sir Elton John je na oproštajnom koncertu u Stockholmu, pred 30.000 obožavatelja, posljednji put otpjevao 'Farewell Yellow Brick Road'. Time se legendarni glazbenik oprostio od koncerata nakon 50 godina nastupanja.

Eltonu je danas 76 godina i želi se posvetiti mirnijem obiteljskom životu te odgoju dvojice sinova, Zacharyju (12) te Elijahu (10). Podsjetimo, Elton je već 30 godina s redateljem Davidom Furnishom (60), a iza sebe ima buran razvod s glazbenom producenticom Renate Blauel.

Profimedia 

Glazbenik je upoznao Furnisha još 1993. na zabavi u svojoj kući nakon što je rekao prijateljima da želi upoznati nove ljude. Nedugo prije toga je prestao piti i gradio je novi život u kojem je pokušavao ostati trijezan. Elton je zaprosio Furnisha u svibnju 2005. na zabavi na kojoj su bili okruženi obitelji i prijateljima. Nakon toga su sklopili civilno partnerstvo, a vjenčali su se u prosincu 2014. čim je Velika Britanija legalizirala istospolne brakove.

Profimedia 

Mnogi ne znaju da je Elton prije nego što je pronašao ljubav s Davidom, imao buran razvod s Renate Blauel. Samozatajna Renate tužila je 2020. pjevača nakon što je pročitala njegovu autobiografiju 'Me' i pogledala film 'Rocketman' o njemu. Tvrdila je kako je Elton prekršio odredbe iz njihova sporazuma o razvodu i tražila je naknadu štete od tri milijuna funti.

Inače, Renate i Elton su izrekli sudbonosno 'da' na Valentinovo 1984. u crkvi sv. Marka u Sydneyju, a već tri dana kasnije na njihovom medenom mjesecu u St Tropezu joj je pjevač rekao da im brak ne funkcionira i da želi da ode. Nakon toga je ona uzela veliku dozu Valiuma, lijeka za smirenje, no na sreću to nije završilo kobno.

Profimedia 

Tijekom godina je patila od tjeskobe i depresije te su joj zdravstveno stanje pogoršavali interes medija i publicitet kojem je bila izložena zbog braka s pjevačem. Renate je doživjela napadaj panike 1985. kada su ona i suprug organizirali večeru za članove kraljevske obitelji. Elton i Renate su se razveli 1988.