S PETERO ŽENA IMA OSMERO DJECE, SVE IH JE VARAO: Mick Jagger ljubi 44 godine mlađu balerinu, ona mu bira ljubavnice

Frontmen grupe Rolling Stones navodno je spavao s više od 4000 žena, ali i imao prisnije odnose s dvojicom glazbenika.

Profimedia

Britanski glazbenik, glumac i tekstopisac Sir Michael Philip, poznatiji kao Mick Jagger, danas je napunio 80 godina. Iako su godine učinile svoje, Mick se i dalje dobro drži, a on tvrdi da je to zato što jede isključivo organsku hranu i to samo onu koju uzgoji na svojoj farmi.

Story 

Mnogi ga znaju kao pjevača i jednog od osnivača rock sastava The Rolling Stones, a iako je u devetom desetljeću žari i pali pozornicom. Rasprodaju svaku dvoranu u kojoj pjevaju, a o ljubavnom životu pjevača ima dosta zanimljivosti. Od 2014. je u vezi s Melanie Hamrick, koja je od njega mlađa 44 godine.

Profimedia 

Za njih se tvrdi da imaju ‘otvorenu vezu’ i mogu spavati s kim god požele, a navodno ona pjevaču ponekad bira ljubavnice. Mick je kupio Melanie ogromnu vilu u New Yorku te snosi sve njezine troškove sve dok mu sin ne napuni 18 godina.

Profimedia 

Mick iza sebe ima sedmogodišnji brak s Biancom Jagger (78), s kojom je dobio kćer Jade (51). Jagger s pet žena ima osmero djece. Najstarija je kći Karis (52), zatim slijedi Elizabeth (39), James (37), Georgia (31), Gabriel (25), Lucas (24) te najmlađi Deveraux (6). 

Profimedia 

Roker je kratko ljubio slavnu glumicu Angelinu Jolie (48). Privlačila ga je njezina divlja strana iako se bojao njezinog 'ludila'. Brojne žene otkrile su kako je glazbenik 'divlji' u krevetu, a najviše preferira žestoke seksualne igrice.

Story 

Ipak, mnoge je šokiralo kad se doznalo da je spavao s više od 4000 žena, često imao ljubavnice dok je bio u vezama, ali i da se u krevetu družio s muškarcima. Najpoznatije intimno druženje svakako je bilo ono s Davidom Bowiejem. U knjizi 'The Stone Age' autorica Lesley-Ann Jones raskrinkala je neke pjevačeve dobro čuvane tajne. Iako Jagger nikada nije bio na glasu kao čedan muškarac, neke stvari ipak nismo očekivali.

Profimedia 

Spisateljica je u knjizi istaknula kakav je bio njegov odnos s dvojicom članova benda te tako šokirala javnost. Tvrdi da je Jagger tijekom svoje karijere ljubio i Keitha Richardsa i Micka Taylora. Prema njezinim tvrdnjama, Jagger je imao prisnije odnose s dvojicom glazbenika.