Mlađa sestra princeze Margaret cijelog je život punila naslove u novinama svojim skandaloznim ponašanjem i vezama, a sada je otkriveno da je imala i vezu ss čuvenim frontmenom legendarnog benda 'The Rolling Stones', Mickom Jaggerom.

Ako nas je ičemu Netflixova serija 'Kruna' naučila onda je to to da volimo sočni kraljevski skandal, a ovo je prvoklasni primjer takvog skandala.

Naime, Mick Jagger je znan kao veliki zavodnik koji se mnogo puta ženio te napravio djecu i ljubavnicama i suprugama, a u njegovom se krevetu našla i princeza Margaret, poznata ljubiteljica seksa, alkohola i divljih partyja. Prema knjizi 'Mick: The Vild Life and Mad Genius of Mick Jagger’, frontmen slavnog benda prvi je put upoznao lijepu princezu na proslavi 16. rođendana Lady Viktorije, kćeri bivšeg britanskog ambasadora u SAD-u.

Mick Jagger u mlađim danima
Profimedia 

Kako je Jagger bio simbol mladenačkog buntovništva, princezi Margaret je pjevač odmah bio jako privlačan, a prema riječima svjedoka, čim su se ugledali između njih se osjetila snažna seksualna kemija. Iako je u trenutku njihova upoznavanja Mick bio u vezi, zbog zaluđenosti princezom je posve ignorirao tu činjenicu. Odlučio je zavesti Margaret pod svaku cijenu i to mu je u konačnici i pošlo za rukom.

Kraljica Elizabeta II. nije odobravala vezu svoje sestre s glazbenikom
Profimedia 

‘Da ste ih vidjeli kako se zajedno smiju, plešu, kako mu ona stavlja ruku na koljeno i hihoće se njegovim pričama kao ‘šiparica’, znali biste da se nešto događa. Ništa od ovoga nije posebno odgovaralo kraljici Elizabeti, koja je Jaggera smatrala krajnje nepodobnim za svoju sestru. Čak se priča da je rekla da bi ‘mogla tolerirati Beatlese jer su bili slatki i pristojni’. Ali Jagger nikako nije mogao dobiti njezinu dozvolu da joj ljubuje s mlađom sestrom.

Princeza Margaret je voljela buntovnike
Profimedia 

Tako se u knjizi tvrdi da je Margaret neko vrijeme tajno ljubovala s Jaggerom, a postoji i priča da se jednom prilikom kod njega u stanu predozirala kolačićima u kojima je bio kanabis. Završila je u bolnici na ispumpavanju želuca, no cijela je priča zataškana. Par je čak par puta ljetovao na privatnom karipskom otoku princeze Margaret, a postoje i snimke gdje mu ona sjedi gola u krilu.

Ne zna se kako se ova ljubavna priča okončala, ali znamo da je ostavila dubok trag na srcu princeze, jer je do svoje smrti u 71. godini života jako voljele Stonese, te je uvijek tvrdila da joj je Jagger baš najdraži britanski glazbenik.