SVE SE GLASNIJE ŠUŠKA O RAZVODU: Evo koliko bi Meghan dobila novca u slučaju da se razvede od Harryja

Meghan i Harry napustili su kraljevsku obitelj i preselili se u Ameriku te počeli zarađivati 'prodajom' informacija o dvoru. Prihoda je sada manje, svađe sve češće pa se spominje i rastava.

Profimedia

Američka glumica Meghan Markle (41) i britanski princ Harry (38) vjenčali su se u svibnju 2018., a kako pišu strani mediji, trenutačno prolaze najteži period otkako su pred oltarom izgovorili sudbonosno 'da'. Početkom 2020. napustili su kraljevske dužnosti i naprasno otišli s dvora pa je kontoverzni par često bio glavna tema u medijima.

Profimedia 

Iako su živjeli u Kanadi pa se preselili u Ameriku u jeku pandemije koronavirusa, čini se kako im u braku baš i ne ide sve kako su planirali. Zbog neuspjelih projekata par navodno razmišlja o rastavi braka.

Anketa

Vjerujete li da se Harry i Meghan razvode?

Glasalo je 966 korisnika

Kažu kako nisu bili u mogućnosti zarađivati puno od svojih projekata još otkako je u rujnu prošle godine preminula kraljica Elizabeta II., baka princa Harryja. Britanski mediji krenuli su špekulirati o tome koliko bi Meghan dobila ako bi se razvela od Harryja.

Profimedia 

Šuška se da postoji predbračni ugovor koji bi nekadašnjoj glumici osigurao lagodan život u budućnosti. Ipak, navode i kako se sadašnji kralj Charles III. (74) nikada nije složio s unaprijed dogovorenim iznosom. Klauzula navodi da bi Meghan dobila 80 milijuna dolara kako bi odgojila njihovu djecu, sina Archieja i kćer Lilibet Dianu.

Profimedia 

U sporazumu o razvodu spominje se i skrbništvo nad djecom. Harry bi dobio skrbništvo nad djecom, s čime se Meghan ne bi složila i sigurno bi pokušala izboriti da ga dijele. 

Profimedia 

Iako se pričalo da se veza Harryja i Meghan pogoršala od pandemije 2020. i 2021., što zbog financijskih problema, recesije, neuspješnih poslovnih projekata, a onda i smrti Harryjeva djeda i bake, oni su za Netflix snimili dokumentarac 'Harry i Meghan' i tako zaradili oko 100 milijuna dolara. U lipnju su Harry i Meghan izgubili ugovor sa Spotifyjem od 20 milijuna dolara, nakon što Meghanin podcast 'Archetypes' nije imao dovoljno prihoda za drugu sezonu. 

Profimedia