ELLA DVORNIK UŽIVALA NA PLAŽI, NIJE SE OPTEREĆIVALA ŠUŠKANJIMA O RAZVODU: U prvi plan stavila je isklesano tijelo

Ella već nekoliko godina redovito vježba, a rezultati ne izostaju. Komplimenata na račun njezina fit izgleda nije nedostajalo.

Instagram

Iako se tjednima šuškalo kako je na klimavim nogama brak influencerice i glazbenice Elle Dvornik Pearce (32) te britanskog poduzetnika Charlesa Pearcea (47), Ella je to sada ekskluzivno potvrdila za Story.

Instagram 

'Da, istina je, u procesu smo razvoda', rekla nam je.Nekoliko dana prije nego što je ta vijest odjeknula medijima, objavila je atraktivne fotografije u bikiniju.

Instagram 

Ella već nekoliko godina redovito vježba, a rezultati ne izostaju. U prvi plan je stavila dekolte, ali isticali su se i trbušni mišići te vitko tijelo. Posvetila se treninzima i s vremena na vrijeme zna objaviti fotografiju napretka, kojom onda motivira svoje pratitelje da se i oni pokrenu. Komplimenata na račun njezina fit izgleda, dakako, nije nedostajalo. 

Instagram 

'Baš si mačka, savršena si', 'Najljepša si apsolutno', 'Svakoga dana u svakom pogledu sve više i više napreduješ', pisali su joj pratitelji. Influencerica se odmara na Jadranu, a neki nisu propustili priliku reći Elli kako je na suncu ipak uspjela izgorjeti. 

Instagram 

Ellin ubrzo bivši suprug Charles je na odmoru kod svoje majke u Engleskoj. Sa sobom je poveo i njihove dvije kćeri, Balie Dee (5) i Lumi Wren (3). Dvojac već neko vrijeme nije živio na istoj adresi. Dvornik je bila često u studiju u Zagrebu gdje je snimala nove pjesme, a Pearce je bio s djecom u Balama u Istri, gdje su se preselili prije nekoliko godina.

Facebook 

Na društvenim mrežama se nisu pratili, što samo po sebi nije potvrda da se rastaju, ali je prilično čudan podatak uzevši u obzir da su bili u braku. Ispostavilo se da su pratitelji dobro primijetili kako nešto ne štima i kad su pogledali kad je Ella zadnji put objavila fotografiju Charlesa, ali i on nje. Bilo je to krajem 2022. godine. 

Instagram 

Ella i Charles upoznali su se u Londonu u jednom kafiću 2014., a sve je počelo uz pivo. Preselili su se u Hrvatsku, točnije u Zagreb, prije nego što su imali djecu. Zaručili su se u Japanu početkom 2016. godine, dobili kćer pa se onda i vjenčali u Las Vegasu 2019. godine. Početkom iduće godine dobili su još jednu djevojčicu

Instagram