Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STIGLA BEBA Ella Dvornik rodila, otkrila i spol i ime prinove

Autor A.S.

Rodila pet tjedana ranije

 Izvor: Instagram

Ella Dvornik, influencerica i blogerica rodila je djevojčicu. Sretnu vijest objavila je na svom Instagram profilu. Zajedno sa suprugom, poduzetnikom Charlesom Pearceom, mama dviju djevojčica - dvogodišnje Balie Dee i novorođene Lumi Wren, ponosno je pozirala za obiteljsku fotografiju na Instagramu ispod koje je otkrila i kako je malena Lumi stigla čak pet tjedana ranije. 

'Tata nas je coprao i stigla sam vam na svijet 20.02.2020 u 18:17h čak 5 tjedana ranije. Mama se htjela odmoriti pa me je držala u tajnosti, ali ja sam vam jako sretna što vam napokon mogu svima reći bok! I jedno veliko veselo hvala svima u Rodilištu & Poliklinici Podobnik koji su se pobrinuli da stignem na svijet zdrava i vesela. Jedva čekamo da se upoznamo i s Balie! Puno pusa od ponosnih roditelja i Lumi Wren. Mama, smiješ popiti pivu!', napisala je Ella uz objavu. 

Lumi Wren
Lumi Wren
Izvor: Instagram

Ponosni tata na svom je Instagramu pak otkrio kako nije sve teklo tako glatko. 'Komplikacije, kratki živci i nekoliko neprospavanih noći rezultirali su neopisivom srećom. Toliko sam ponosan na svoju suprugu i sretni smo što vam možemo predstaviti Lumi Wren Dvornik-Pearce koja je neočekivano je stigla u 18.17 20. veljače 2020', napisao je Charles, a zatim je i zahvalio svima u rodilištu, ali i obožavateljima na potpori. 

Ella Dvornik Izvor: Instagram

Podsjetimo, svoju ljubav par je zapečatio u veljači prošle godine tajnim vjenčanjem u Las Vegasu, a u studenom iste godine malena Balie Dee, njihova prva kći, proslavila je drugi rođendan.

Tagovi

Magazin

Royals