RODILA MU SEDMERO DJECE I BILA UZ NJEGA DOK JE BIO NEPOZNAT: Zamijenio ju je s 34 godine mlađom glumicom, nerazdvojni su

Glumac je tek gradio karijeru u Hollywoodu kada se vjenčao 1980., a Robyn ga je bodrila kada je odlazio na liječenja od alkoholizma.

Profimedia

Nakon što su u Hollywoodu dobili titulu dugovječnog para, činilo se kako ih ništa ne može razdvojiti. Ipak, nakon 31 godine zajedno, glumac Mel Gibson (67) i supruga Robyn Moore razveli su se 2011. godine. 

Profimedia 

Mel i Robin su se prvi put sreli u gradu Adelaide u Australiji 1977. godine kada je Robyn radila kao stomatološka medicinska sestra. Čim je upoznala Mela, preselio se u njen stan čiji je najam koštao oko 30 dolara tjedno. Neko vrijeme su bili cimeri, ali onda su se na kraju zaljubili jedno u drugo. Robyn je imala 22 godine kada je počela izlaziti sa slavnim glumcem.

Profimedia 

Dvije godine su bili skupa, a onda se 1980. vjenčali u Forestvilleu u Kaliforniji u prisustvu bliskih prijatelja i obitelji. Mel je tada gradio karijeru u Hollywoodu, a Moore je radila kao stomatološka sestra. Brzo nakon vjenčanja su dobili djecu. Zajedno ih imaju sedmero; jednu kćer i šest sinova.

Story 

Ulogom u filmu 'Pobješnjeli Max' Mel je doživio veliki uspjeh i teško se nosio sa slavom koja je došla preko noći. Počeo je piti, a to je umalo uništilo sve. Policija ga je čak uhvatila pijanog, nakon čega mu je supruga zaprijetila da će ga ostaviti. Pridružio se grupi 'Anonimni alkoholičari' 1991. i riješio se ovisnosti te spasio glumačku karijeru. 

Profimedia  Mel Gibson

Moore je odjednom prestala raditi kao stomatološka sestra i postala umjetnica i TV voditeljica. Ipak, razveli su se nakon 31 godine braka, a Mel je 2002. priznao da njihov brak nije uvijek bio savršen

Story 

'Cijela stvar u vezi je teška, bilo kada. U braku sam 22 godine i ljudi ovih dana često ne budu toliko dugo zajedno. To se ne događa. Imat ćete uspone i padove i imat ćete dane kada zaista želite zadaviti jedno drugo. Svaki put kada se to dogodi i kada prođete kroz sušne periode, a u 22 godine to se dogodi puno puta, kada pređete na drugu stranu, postajete mnogo bolji u tome.', istaknuo je.

Loše odnose dodatno je narušilo to što je u kolovozu 2006. Mel vozio pijan. Policija ga je uhitila, a onda ga je Robyn napustila, baš kao što mu je i rekla da će to učiniti. Živjeli su odvojeno tri godine, da bi 2009. Robyn podnijela zahtjev za razvod braka, navodeći kao razlog nepomirljive razlike.

Profimedia 

Mel je bio i nevjeran te je prevario Robyn s Oksanom Grigorievom i s njom dobio kćer, ali ni Robyn ni Mel nikad nisu komentirali da je Oksana kriva za razvod. Razvod je okončan 2011., a Mel je platio veliki iznos Robin kao nagodbu za razvod, čak 450 milijuna dolara, a morao joj je isplatiti i polovinu njegovih prihoda ostvarenih u filmovima. 

Story 

Od 2014. Mel je u vezi s glumicom Rosalind Ross (33) s kojom je dobio sina 2017., a mališanu su dali ime Lars.

Kako je Mel Gibson izgledao tijekom karijere pogledajte u galeriji: