TEŠKI SU STOTINE MILIJARDE I ODMARALI SU U ROVINJU: Napustili su Hrvatsku nakon što ih je zadesila nezgoda

Ovih dana u Hrvatsku je stigao američki biznismen Barry Diller (81) sa suprugom, belgijskom modnom dizajnericom Diane von Fürstenberg.

Instagram

Hrvatska je i ove godine prava meka za bogataše koji uživaju u našem djelu Jadrana. Tako nam je ovih dana stigao američki biznismen Barry Diller (81) sa suprugom, belgijskom modnom dizajnericom Diane von Fürstenberg.

U Hrvatsku su uplovili na svojoj jahti vrijednoj 200 milijuna dolara, na kojoj im društvo prave dvostruka oskarovka Emma Thompson, biznismen Bruce Bozzi, televizijska novinarka i dobitnica nagrade Emmy Diane Sawyer, američka glumica Candice Bergen i filmski producent Jason Blum.

Profimedia  Emma Thompson

Njihova jahta Eos bila je najveća luksuzna jahta na svijetu dok tu titulu nije preuzela Koru Jeffa Bezosa. Eos je dug 93 metrta, a širok 13,5. Na nju stane 16 osoba i 21 član posade.

Diller je jedan od suosnivača mreže Fox s Rupertom Murdochom. No vratimo se na njihov odmor u Hrvatskoj.

'Najljepša riba ulovljena sinoć nahranila je ovu skupinu prijatelja. Mali restoran u vlasništvu obitelji, odlično bijelo vino, razgovor s bliskim prijateljima', napisao je Bozzi za vikend pored fotografija s večere.

Diane je u ponedjeljak objavila da su u Rovinju, gdje ih je ulovila kiša. Podijelila je i Story na kojem se vidi panorama tog lijepo istarskog grada.

Instagram 

'Posljednja kišna stanica prije odlaska u Veneciju', napisala je Diane.

U Hrvatskoj je bila i 2018. godine. Tad je otkrila da je u Dubrovniku, a fanovima je podijelila fotografiju večere s Oprah Winfrey. Winfrey je tada bila na jahti 'Private GG' u vlasništvu Giancarla Giammettija, počasnog predsjednika modne kuće Valentino.