KAKO JE IZGLEDALA ANA GRUICA NA POČETKU KARIJERE? I onda je bila bliska s jednom osobom, a mnogi ih ne bi prepoznali

Ana je tada tek počinjala svoju manekensku karijeru.

Instagram

Pronašli smo fotografiju Ane Gruicekada je bila tinejdžerica. Naime, Ana je prije nekoliko godina na svom Facebook profilu objavila niz fotografija s početka karijere i na prvu ju je teško prepoznati.

Ana je tada tek počinjala svoju manekensku karijeru, a na fotografijama vidimo kako je krasila naslovnice brojnih časopisa. Na jednoj od fotografija također je vidimo s prijateljicom Iris Livajom kako poziraju na plaži i uživaju u ljetu.

Ana i Iris i danas su nerazdvojne, a Ana je čak bila i kuma na krštenju malenog sina Iris i Marka Livaje u Splitu.

Podsjetimo, Ana je nedavno izgovorila sudbonosno da suprugu Boranu Uglešiću. Ceremonija crkvenog vjenčanja održala se u Sitnom Gornjem nedaleko od Splita, mjestu odakle potječu glumičini roditelji.

Vjenčanje je okupilo brojne poznate Hrvate, među kojima su Lana Pavić sa suprugom Markom Kožulom, Ivo Perkušić, Matija Vuica i Jurica Popović, Ivica Skoko, Jurica i Marija Pirić, Sonja Dvornik te Neda Makjanić Kunić.

Jadran Babić 

Iako se ranije spominjalo da će mlada nositi tri haljine dizajnerice Matije Vuice, za haljinu u kojoj je glumica plesala prvi ples sa svojim suprugom bio je zadužen Ivica Skoko. Vjenčanica u kojoj se udala nosi pak Vuičin potpis.

Više fotografija s vjenčanja pogledajte u našoj galeriji.

Zvonimir Barisin/Pixsell Crkveno vjenčanje Ane Gruice Uglešić i Borana Uglešića