Pet godina nakon što su u tajnosti sklopili civilni brak na intimnoj ceremoniji na Šolti, Ana Gruica Uglešić izgovorila je sudbonosno da Boranu Uglešiću i pred svećenikom. Ceremonija crkvenog vjenčanja održala se u Sitnom Gornjem nedaleko od Splita, mjestu odakle potječu glumičini roditelji.

Ana Gruica Uglešić na vjenčanju za Borana Uglešića
Zvonimir Barisin/Pixsell 

Vjenčanje je okupilo brojne poznate Hrvate, među kojima su Lana Pavić sa suprugom Markom Kožulom, Ivo Perkušić, Matija Vuica i Jurica Popović, Ivica Skoko, Jurica i Marija Pirić, Sonja Dvornik te Neda Makjanić Kunić.

Uzvanike na vjenčanju pogledajte u našoj galeriji.

Jadran Babić Uzvanici na vjenčanju Ane Gruice i Borana Uglešića

Kako vidimo po objavama koje kruže Instagramom, nakon vjenčanja u Sitnu Gornjem, slavilo se do dugo u noć u restoranu Maestro na Firulama. Goste je zabavljala pjevačica Zorica Kondža, a uzvanici su mogli uživati i u raznim delicijama poput juha, umaka i zanimljivog izbora finger fooda.

Zorica Kondža
Instagram 

Uzvanici su uživali i u posebnom nastupu mladog para baletana koji su dodatno doprinijeli posebnosti atmosfere. Sudeći po objavama na Instagramu, bilo je ovo vjenčanje za pamćenje.

Ana Gruica vjenčanje
Instagram 

Iako se ranije spominjalo da će mlada nositi tri haljine dizajnerice Matije Vuice, za haljinu u kojoj je glumica plesala prvi ples sa svojim suprugom bio je zadužen Ivica Skoko. Vjenčanica u kojoj se udala nosi pak Vuičin potpis.

Ana Gruica Uglešić se udala za Borana Uglešića
Jadran Babić Ana Gruica Uglešić

Ana je jučer nosila raskošnu vjenčanicu dugih rukava koja je bila potpuno 'zatvorena' u prednjem dijelu, ali zato je imala veliki izrez na leđima. Kosu je stilizirala u elegantnu nisku punđu, koju je upotpunila raskošnim dugačkim veom.

Više fotografija s vjenčanja pogledajte u galeriji.

Zvonimir Barisin/Pixsell Crkveno vjenčanje Ane Gruice Uglešić i Borana Uglešića