NITI TRI MJESECA NAKON PORODA: Iva Šulentić vratila se na posao, a odao ju je kolega. Na prvu ju je teško prepoznati

Voditeljica je rodila 14. lipnja u jednoj zagrebačkoj bolnici, no čini se kako je sada spremna za povratak na posao.

Robert Gašpert

Ako je suditi prema objavama Ivana Vukušića, Iva Šulentić se vratila na posao. Naime, njezin dugogodišnji kolega je objavio njihovu zajedničku fotografiju iz lifta i napisao: '10 godina zajedničke suradnje'.

Iva je odjenula bijelu košulju i crne hlače, dok je Vukušić bio elegantan u crnom odijelu. Dvojac već godinama unatrag vodi glazbeni show 'The Voice', a sada su započeli i sa snimanjem nove sezone koju ćemo uskoro gledati na HTV-u.

Instagram 

Podsjetimo, voditeljica je rodila 14. lipnja u jednoj zagrebačkoj bolnici, a nedavno je objavila prve fotografije kćerkice, čije ime još nije otkrila. 'Život sve posloži. Hvala mu, Ona je tu. Hvala i Petrovoj bolnici, svim timovima na čelu s doktorom Markom Kišićem i profesorom Vrčićem', napisala je Iva u objavi i nastavila:

'Iako u smanjenim kapacitetima, u zgradi na kojoj su radovi, oni su nas obasipali pažnjom, toplinom, strpljenjem i stručnošću. Intenzivni dani u svakom smislu dobili su dodatnu mekoću zbog njih', napisala je poznata voditeljica uz nekoliko fotografija.

Instagram 

Inače, Iva je u vezi s Brunom Šunjićem, sistem inženjerom iz Zagreba. Njega Iva dosad nije objavljivala na svom profilu, a ni u nedavnom Instagram storiju, nije ga tagirala.

Više Ivinih fotografija pogledajte u galeriji.