Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIŠE GA NE SKRIVA: Iva Šulentić pokazala dečka s kojim čeka dijete, otkrila je i spol bebe?

Voditeljica je otkrila da su otišli kupiti stvari za bebu.

 Iva Šulentić na Zagrebačkom festivalu Izvor: Robert Gašpert

Nakon što je u emisiji objavila da očekuje bebu, voditeljica Iva Šulentić ostala je tajanstvena oko cijele svoje trudnoće, ali i partnera s kojim čeka prinovu.

Sad je pak odlučila dati malo veći uvid u svoju privatnost pa je otkrila da tek sad nabavlja stvari za bebu. U videu koji je podijelila može se vidjeti i njezin partner , ali i stvari koje su izabrali.

 Iva Šulentić Izvor: Instagram

Zanimljivo je da su sve stvari koje je Iva gledala, a na kraju i izabrala, plave boje pa su velike šanse da će uskoro na svijet stići dječačić.

 iva šulentić Izvor: Instagram

Na kraju snimke Iva gura stvari na kolicima, a vidi se da su između ostalog kupili podlogu za prematanje.

 Iva Šulentić Izvor: Instagram

Partner domaće voditeljice je sistem inženjer iz Zagreba Bruno Šunjić koji se bavi IT-jem. Njega Iva dosad nije objavljivala na svom profilu, a ni ovog ga puta nije tagirala.

Iva se prije tri tjedna na Instagramu oprostila od emisije koju je vodila, 'Kod nas doma'. 

'Hvala cijeloj ekipi na predanom radu, hvala svim gostima u studiju i junacima priloga koji su svoje priče podijelili s nama i inspirirali nas na toliko razina. Društvo divnih ljudi i radost obavljanja posla kojeg obožavam. Zahvalna do neba!', započela je svoju objavu.

'Ljubav i divnost pregolema. Baš smo u tom studiju kod nas doma! Zato, još malo gledajte Barbaru Kolar, Martinu Validžić i Danijela Despota u 'Kod nas doma', a ja ću sad malo bit - kod sebe doma! Vidimo se skoro!', poručila je emotivna Iva.

Da je trudna Iva je objavila početkom veljače na kraju emisije 'Kod nas doma'.

'Toliko sam se već povezala da se javlja cijelo vrijeme. Jedino što sam odlučila od svih tih savjeta je ne slušati savjete iz neprovjerenih izvora, nema doktora Googlea, vjerujem samo svom doktoru, zasad smo okej. Bez straha i bez ikakvih godišnjih i vremenskih okvira upustit ćemo se u sve što nam život donosi i ući u to spremni. Malo sam se raznježila, ali to su hormoni', rekla je.

Više fotografija trudne Ive Šulentić pogledajte u galeriji: 

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image