SVE PRŠTI OD LUKSUZA: Nina Badrić ima najneobičniju kuhinju, fanovi nisu mogli vjerovati kako izgleda kuhinja Maje Šuput

Poznate Hrvatice puno su pažnje posvetile uređenju svojih kuhinja, čak i one koje po vlastitom priznanju ne vole kuhati.

Instagram

Pjevačica Neda Ukraden obožava svoj Imotski i ondje često odlazi, a sada je pokazala dio vile koju je tamo izgradila. Njena luksuzna kuhinja izazvala je veliki interes javnosti, koja voli kad dobije prililku zaviriti u domove poznatih.

Instagram 

Puno pažnje izazvala je kuhinja Marijane Batinić. Naime, voditeljica se krajem prošle godine preselila u novi stan, a u njegovo uređenje uložila je puno pažnje i ljubavi. Naročito se posvetila uređenju kuhinje, a osmislila je i zanimljivo rješenje za 'špajzu'.

'Gradsku vrevu Donjeg grada (najviše zbog djece i psa) zamijenili smo mirnijim okruženjem. Obožavam centar grada i nije baš bilo jednostavno odlučiti se na novi korak u životu… Splet životnih okolnosti potaknuo nas je na razmišljanje o velikoj životnoj promjeni. Prostor se doima dvostruko većim nego što sam ga zamišljala, a i smanjili su level stresa oko samog seljenja. Samo mi još fali kava i neki tabure za nasloniti noge i evo mog omiljenog mjesta u našem novom domu. Još da je teleportirati sve stvari i mojoj sreći ne bi bilo kraja', pojasnila je.

Više fotografija Marijanije kuhinje pogledajte u galeriji:

Maja Šuput se trudi svoje obožavatelje svakodnevno počastiti dobrom fotkom, no sama je priznala da ima malo fotki svog doma i to iz jednostavnog razloga - većinu vremena je izvan njega.

'Ovo je najčudnija fotografija koju sam ikad objavila. Ja, kod kuće', napisala je svojevremeno pored fotografije iz svoje kuhinje, a tim je statusom aludirala na svoja česta putovanja i gaže koje joj ne dozvoljavaju da provodi vrijeme u toplini svog doma.

Svoj dom u Zagrebu Nina Badrić ljubomorno skriva od očiju javnosti, ali zato često pokazuje svoju ljetnu oazu na Hvaru. Tako je jednom s fanovima podijelila kako izgleda njena kuhinja u neobičnoj boji. Naime, naša glazbena diva izabrala je tirkizne fronte koje su pravo osvježenje.

Instagram 

Glumica Bojana Gragorić Vejzović nedavno je objavila video u kojem se vidi kako pere prozor u kuhinji.

Kao se moglo vidjeti, prozor je visok skoro od kuhinjske radne plohe pa skoro do stropa, a Bojana se morala popeti na stolicu da bi mogla oprati.

'Danas umjesto fitnessa', napisala je glumica i tako pokazala dijelić svoje kuhinje u novom stanu.

Instagram 

Kroz nekoliko objava Anita Dujić Broadfoot pokazala je svoj dom iz snova, koji je izgradila sa suprugom Duncanom. U stambenoj zgradi okruženoj zelenilom, par je kupio stan u prizemlju s prostranom terasom.

Poduzetnica i bivša manekenka odlučila se na popularnu kombinaciju bijele boje i drvenih ploha, a dodatni šarm njenoj kuhinji daje to što je suncem okupana.

'Za sve koji su pitali i koje zanima. Naš najdraži kutak u stanu. Kuhinja je moja ideja, rađena po mjeri. Radna ploča i zidna obloga je kvarc, dolje fronte orah, gore mat bijeli mdf. Sudoper podgradni', napisala je Dujić Broadfoot.

U Anitinom domu ima puno bijele boje, prirodnog svjetla i biljaka.

Gledatelji HRT-a mogu redovito vidjeti kuhinju Suzy Josipović Redžepagić, jer u njoj snima svoje video recepte. Poznata poduzetnica i kuharica odlučila se za bijelu kuhinju čistih linija, a Suzy najčešće vidimo za prostrtanim kuhinjskim otokom.