MEZIMICA IVICE TODORIĆA PROMIJENILA IZGLED: Iva se pohvalila novom frizurom i još jednom skupocjenom torbicom

Iva ima desetak skupocjenih torbica, smatra se da njezina kolekcija košta više od 38.000 eura.

Instagram

Kći Ivice Todorića, Iva Todorić (47) na društvenim mrežama se pohvalila novom frizurom. Njegova mezimica, kako joj mnogi govore, ide očevim stopama pa je otišla u poduzetničke vode. Nedavno je posjetila poznati zagrebački salon i promijenila frizuru. 

Instagram 

'Sjajan dan za kosu', napisala je Iva. Nosila je plavu haljinu i preko bijelu košulju, a torbicu je ukombinirala s haljinom. Na sprovodu Slobodana Čimbure nosila je Chanel torbicu čija je vrijednost 4500 eura. Iva ima tvrtku 'Srculence', koja se bavi poslovnim savjetovanjem, a prošle godine je imala dobit od 4295 eura. Iva ima desetak skupocjenih torbica, smatra se da njezina kolekcija košta više od 38.000 eura.

Robert Gašpert 

Iva je s prijateljicom Anom Bučević Nikolić plovila Jadranom. Na luksuznoj jahti vježbale su u sklopu Vortex Cruisea, a fotografije predivnog krajolika objavljivala je na društvenim mrežama. 

Instagram 

Da biste se budili okruženi morem i 'očistili' um i te ojačali tjelesno i duhom u sklopu Vortex ljetovanja na kojem putujete hrvatskim otocima s motivacijskom govornicom Anom, potrebno je izdvojiti 1300 eura. Za Vortex Cruise treba iskeširati 2700 eura.

Instagram 

Ideja Vortex Cruisea je da pomogne svakome jasno kreirati viziju kakav život se želi živjeti. Program je osmislila Ana, a kroz 7 dana nudi svakodnevne jutarnje meditacije, tjelovježbe, predavanja, zajedničke izlaske i druženja. Polaznici borave na 49 metara dugačkom luksuznom kruzeru na kojem stane 38 ljudi. Ima klimatizirani restoran, bar, palubu za sunčanje i mali jacuzzi.

Osim što putuje, Iva radi i u vrtu, a više o tome pogledajte u galeriji: 

Instagram Iva Todorić radi u polju