ON JE TEŽAK 244 MILIJUNA EURA, A NJEGOVA KĆI ŽIVI SKROMNO: Zaposlila se u beauty salonu, radi smjenu od osam sati

Alaina Scott jednom prilikom otkrila je da su joj Kim i Eminem poput mame i tate, a njihova djeca poput sestara, no ne skriva da je gubitak majke boli.

Instagram

Iako se bogatstvo Marshalla Matthersa, odnosno Eminema, procjenjuje na 244 milijuna eura, njegova posvojena kći Alaina Scott radi u beauty salonu.

The U.S. Sun objavio je ekskluzivne fotografije na kojima se vidi da 30-godišnja Alaina radi u frizerskom salonu i spa centru blizu njezine kuće u Rochester Hillsu u Michiganu. Izvor je rekao da Alaina ima 'odličan odnos prema mušterijama', a na straici salona njeno ime i fotografija nalaze se među zaposlenicima.

Alaina u salonu radi u osmosatnim smjenama.

Alaina je kći Dawn Scott, sestre blizanke Eminemove bivše supruge Kim. Dawn se godinama borila s ovisnošću, a iz tog je ponora nije moglo izvući ni rođenje kćerkice. Nakon što je u svibnju 1993. godine rodila Alainu, Kim i Eminem odlučili su preuzeti brigu o bebi, dati joj stabilno okruženje za odrastanje i zakonski je posvojiti.

Danas 29-godišnja Alaina je odrasla s njihovom kćeri Hailie, ali i sa Stevie, djetetom koje je Kim dobila u vezi u kojoj je bila između dva braka s Eminemom. Stevie je rođena kao Whitney, no smatra se nebinarnom osobom.

Dawn se 2016. godine predozirala, a njena kći unatoč teškom početku života, zahvaljujući teti i tetku danas živi lijep život. Bliska je s Hailie, obožava knjige, a najdraže joj je vrijeme provoditi sa suprugom Mattom Moellerom i njihova dva jazavčara.

Jednom prilikom otkrila je da su joj Kim i Eminem poput mame i tate, a njihova djeca poput sestara, no ne skriva da je gubitak majke boli.

'Kao dijete koje je izgubilo majku zbog ovisnosti i jer je naš odnos bio loš, često sam se osjećala kao da sam je izgubila puno prije nego što sam morala oplakati njenu smrt. Bila sam jako ljuta i povrijeđena zbog svega ovog, no kako sam starija shvaćam da je potrebno puno truda da bi se bilo dobra mama. Ponekad naši roditelji pate ili pokušavaju naći same sebe i to dok odgajaju malene. Često oni daju najbolje od sebe, čak i kad to najbolje nije baš dobro', napisala je prošle godine na Majčin dan.