Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TUŽNA SUDBINA EMINEMOVE 'ZABORAVLJENE' KĆERI: Spasio ju je od užasne sudbine, ona otkrila kako je izgledao život s njim

U Eminemovim pjesmama često se čuje ime njegove kćeri Hailie, no spominjao je i Lainey.

 alaina scott Izvor: Instagram

Eminem je tijekom karijere napisao je više od 20 pjesama o svojoj kćeri Hailie, no ona nije jedina od njegovih kćeri kojima je slavni glazbenik posvetio stihove. U njima se može pronaći ime Lainey, koje se odnosi na njegovu posvojenu kćer Alainu.

Alaina je kći Dawn Scott, sestre blizanke Eminemove bivše supruge Kim. Dawn se godinama borila s ovisnošću, a iz tog je ponora nije moglo izvući ni rođenje kćerkice. Nakon što je u svibnju 1993. godine rodila Alainu, Kim i Eminem odlučili su preuzeti brigu o bebi, dati joj stabilno okruženje za odrastanje i zakonski je posvojiti.

Danas 29-godišnja Alaina je odrasla s njihovom kćeri Hailie, ali i sa Stevie, djetetom koje je Kim dobila u vezi u kojoj je bila između dva braka s Eminemom, pravog imena Marshall Mathers. Stevie je rođena kao Whitney, no smatra se nebinarnom osobom.

Dawn se 2016. godine predozirala, a njena kći unatoč teškom početku života, zahvaljujući teti i tetku danas živi lijep život. Bliska je s Hailie, obožava knjige, a najdraže joj je vrijeme provoditi sa suprugom Mattom Moellerom i njihova dva jazavčara.

Jednom prilikom otkrila je da su joj Kim i Eminem poput mame i tate, a njihova djeca poput sestara, no ne skriva da je gubitak majke boli.

'Kao dijete koje je izgubilo majku zbog ovisnosti i jer je naš odnos bio loš, često sam se osjećala kao da sam je izgubila puno prije nego što sam morala oplakati njenu smrt. Bila sam jako ljuta i povrijeđena zbog svega ovog, no kako sam starija shvaćam da je potrebno puno truda da bi se bilo dobra mama. Ponekad naši roditelji pate ili pokušavaju naći same sebe i to dok odgajaju malene. Često oni daju najbolje od sebe, čak i kad to najbolje nije baš dobro', napisala je prošle godine na Majčin dan.

'Uvijek mi nedostaješ u ovo doba godine. Ne mogu vjerovati da bi za tri dana napunila 43 godine', napisala je na društvenim mrežama dvije godine nakon majčine smrti.

Nedavno je gostovala u Hailienom podcastu 'Just a Little Shady' te otkrila da se iselila iz obiteljske kuće s 18 godina te da je diplomirala komunikacije i odnose s javnošću.

Obje su se složile da su Eminem i Kim bili strogi roditelji.

'Slavila sam 12. rođendan. Imala sam zabavu uz bazen i htjela sam nositi dvodijelni kupaći kostim. Nisu mi dali', ispričala je Alaina.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image