BILA JE U ZABRANJENOM BRAKU, RAZOČARALA SE U LJUBAV, A ONDA JE DOŠAO ON: Prvi susret našeg glumačkog para bio je fatalan

Bojana i Enes jedan su od najskladnijih parova na našoj sceni.

Robert Gašpert

Bojana Gregorić i Enes Vejzović pojavili su se na premijeri predstave 'Subota, nedjelja i ponedjeljak' u Zagrebu. Glumački par pozirao je nasmiješen pred kamerama; Bojana je odjenula dugu sivu haljinu koju je upotpunila smeđim detaljima, dok je Enes bio elegantan u crnom.

Neva Zganec/PIXSELL 

Bojana i Enes, jedan su od najskladnijih parova na našoj sceni, upoznali su se 2003. glumeći u Gavellinoj predstavi 'Popcorn'. Ljubav su krili od javnosti neko vrijeme, sve dok novinar nije nazvao Enesa da prokomentira nagađanja je li u uistinu vezi s Bojanom ili nije.

Glumac je samo uzdahnuo i rekao da ne želi ništa komentirati jer da o svemu treba pitati Bojanu, te joj dodao telefonsku slušalicu. Sve je bilo jasno. Vezu su okrunili brakom nakon tri godine te postali roditelji danas 17-godišnjeg sina Raula i 13-godišnje kćerke Zoe.

Instagram 

'Fatalni čovjek, fatalni početak na fatalnoj predstavi! Fatalni, sretan ti rođendan! Da…gledali smo se doslovno preko nišana', napisala je Bojana jednom prilikom o Enesu, a na fotografijama se može vidjeti kako je Enes prije 18 godina nosio sasvim drugačiji stil te kako je par izgledao glumeći u predstavi.

Bojana je jednom prilikom izjavila da je prije nego što je upoznala Enesa bila razočarana u ljubav. Podsjetimo, prije Enesa, bila je u braku s glazbenikom Borisom Novkovićem od kojeg se razvela 1997. godine, a u braku su bili pet godina.

'Dogodilo se neko moje, neću reći tinejdžerstvo, jer s 18 godina nisi tinejdžer, otišla sam od kuće, udala sam se bez pristanka svojih roditelja, doživjela razočaranje i to te sve nekako kao osobu obilježi, naučiš što želiš, što ne želiš, ali isto tako ostavi neke tragove, strahove od komunikacije s ljudima.... Puno sam rekla!', kazala je u podcastu Dorijana Klarića.

Više Bojaninih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram Bojana Gregorić Vejzović oduševljava svojim modnim kobinacijama, gdje god da se pojavi.