Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SLAVLJE U NOVOM DOMU

Bojana Gregorić Vejzović o suprugu: 'Gledali smo se doslovno preko nišana'

Autor Karmen Miletić
Autor Karmen Miletić

Glumica je Enesu Vejzoviću poželjela sretan rođendan

Izvor: Robert Gašpert

Glumci Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović, jedan od najskladnijih parova na našoj sceni, upoznali su se 2003. glumeći u Gavellinoj predstavi 'Popcorn'. Ljubav su krili od javnosti neko vrijeme, sve dok novinar nije nazvao Enesa da prokomentira nagađanja je li u uistinu vezi s Bojanom ili nije. Glumac je samo uzdahnuo i rekao da ne želi ništa komentirati jer da o svemu treba pitati Bojanu, te joj dodao telefonsku slušalicu. Sve je bilo jasno. Vezu su okrunili brakom nakon tri godine te postali roditelji danas 15-godišnjeg sina Raula i 11-godišnje kćerke Zoe, a kako su izgledali na samom početku njihove ljubavne priče, Bojana je objavila na Instagramu povodom Enesova 44. rođendana. 

'Fatalni čovjek, fatalni početak na fatalnoj predstavi! Fatalni, sretan ti rođendan! Da…gledali smo se doslovno preko nišana', napisala je, a na fotografijama se može vidjeti kako je Enes prije 18 godina nosio sasvim drugačiji stil te kako je par izgledao glumeći u predstavi. Enesa gledatelji trenutno mogu pratiti u seriji Nove TV 'Dar Mar', a Bojana trenutno igra u predstavi  'Zagreb 2020'.

Sitnim radostima i darovima daruju jedno drugo za rođendane, pa je tako Bojana ovoga puta objavila kako uživaju u cheesecakeu, a za njen rođendan, u veljači, Enes joj je pripremio doručak u krevet. Na meniju je tada bio - kavijar. Prije mjesec dana preselili su se u novi dom. 'Nosimo sa sobom prekrasne uspomene, druženja, ručkove, rođendane, a znalo se i dobro zatulumariti. Nije bilo lako odvojiti se od ove divne oaze, no vrijeme je za novo poglavlje. Klinci su napokon dobili svatko svoju sobu. Obavještavamo nove susjede da stiže družina koja voli smijeh, glazbu i dovodi životinjsko carstvo', opisala je tada glumica. 

Izvor: Instagram

Povezane vijesti

Izbor Urednika

Royals