Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IZBIVALA JE S DRUŠTVENIH MREŽA

Nikolina Ristović se vratila na Instagram: 'Nakon mjesec dana dojenja'

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Što god da objavi, izazove pozornost

Izvor: Miloš Nadaždin

Poznata voditeljica, 45-godišnja Nikolina Ristović u posljednje vrijeme ima užurbanu svakodnevicu. Nakon što su se ona i šestogodišnja kći Una prije četiri mjeseca otrovale ugljičnim monoksidom u stanu u Zagrebu, odlučila je posljednja dva tjedna predahnuti od društvenih mreža. Sada se vratila pa otkrila zašto je nije bilo. Naime, Nikolina je prije mjesec dana dobila štence pomeranca o kojima brine po cijele dane.

'Nakon mjesec dana dojenja (šteneta). Sad se i izlasci u dućan računaju. Svijete, samo čekaj da ja poludim', napisala je Nikolina u opisu fotografije. I ovog je puta izazvala pozornost svojih pratitelja, posebice zbog odlične odjevne kombinacije. Iako na prvu vrlo jednostavna, kombinacija ima ono nešto. Naime, odjenula je hlače leopard uzorka, crni sako i jarko crvene sandale. 

Svijete, samo čekaj da ja poludim

Inače, kolika je Nikolina ljubiteljica pasa, nikada nije skrivala. Nedavno se prisjetila tragedija koja joj je obilježila život prije sedam godina. Naime, njemački ovčari njezinog tadašnjeg susjeda napali su njezina dva psa, a Tyson je od zadobivenih rana uginuo. Bol nakon takvog rastanka i dalje je prisutna, ali sada je i pravda zadovoljena. Nikolina, koja se borila do samog kraja, sada je barem malo mirnija. Čovjek čiji su psi napali njezine je osuđen. Novac od presude odlučila je donirati onima kojima je to prijeko potrebno - udruzi za životinje za kojom i dalje traga.

Mnogi su se složili kako je lijepo vidjeti je dobro raspoloženu, s obzirom na to da je nedavno s kćerkicom proživljavala pravu dramu. Nedugo nakon incidenta u veljači, Nikolina je izjavila da pretpostavlja kako je problem nastao zbog sanacije koja je bila u tijeku na njezinoj zgradi nakon potresa i svima sugerirala da kod kuće ugrade detektor plina. Javio joj se čovjek kojem je tim apelom spasila život - ugradio je detektor i ubrzo nakon toga plin je procurio.

Povezane vijesti

Najčitanije

Najnovije