Bivša primabalerina, prva nacionalna prvakinja baleta, ravnateljice Baleta u splitskom i zagrebačkom HNK i članica žirija u showu 'Ples sa zvijezdama', 62-godišnja Almira Osmanović, na društvenim je mrežama sa svojim pratiteljima podijelila sretne vijesti. Njezin 35-godišnji sin Tin i njegova odabranica postali su ponosni roditelji djevojčice Marle. 'Moja draga unučica je odlučila da je danas taj dan. Sreća do neba', napisala je jučer Almira u opisu fotografije na kojoj njezina snaha drži tek rođenu djevojčicu. 

Marla je njezina druga unučica. Prije nešto manje od dvije godine njezina kći Sara na svijet je također donijela djevojčicu.  Almira je jako ponosna na svoju djecu, a unučice su upotpunile njezin život. Uvijek nasmijana i pozitivna umjetnica više puta je izjavila da ima divnu djecu, koja su iznimnog su karaktera i koja znaju vrednovati život i cijeniti vrijednosti. Jednom je prilikom za Story izjavila kako joj je obitelj prioritet te joj je jako važno da na tom planu sve bude posloženo kako treba. 

Inače, Almira je već godinama u sretnom braku s redateljem Jakovom Sedlarom. 'Naša se veza temelji prije svega na velikoj ljubavi, poštovanju, toleranciji, otvorenosti, obostranoj velikoj istraživačkoj energiji... Imamo mnogo dodirnih točaka i to je naša formula za sretan odnos!', ispričala je jednom prilikom za Story.