Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SAM SVOJ MAJSTOR

Bojana se upustila u radove da izbjegne onu: 'Mogla sam ovo, mogla sam ono'

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Prije otprilike dva tjedna započeli su novu avanturu

Izvor: Robert Gašpert

Glumica Bojana Gregorić Vejzović je sa 43-godišnjem suprugom Enesom i djecom,15-godišnjim sinom Raulom i četiri godine mlađom kćeri Zoe spremna za novi dom. Glumica nije otkrivala novu lokaciju, ali ne skriva koliko je uzbuđena zbog novog početka. Iako do onog savršenog doma još ima posla, umor i veselje koji se stalno isprepliću vrijedni su svega. Bojana je tako uzela stvar u svoje ruke i pokazala da može biti sam svoj majstor.

'Bob graditelj...dobro jutro radni narode! Od jutra vrijedna i brbljava pa imajte strpljenja pročitati. Prošla godina iznenadila nas je po mnogočemu i naučila mnogim stvarima. Priznajte da ste i vi često poput mene, general poslije bitke. Dogode se iznenadne situacije i okolnosti nakon kojih govorim sama sebi: 'Mogla sam ovo, mogla sam ono, zašto nisam ovako,onako...Činjenica je da život ne možemo predvidjeti, ali možemo napraviti sve kako bi nas iznenadne situacije koštale manje živaca i zdravlja', napisala je jutros pa pokazala kako je krenula uređivati novi dom.

E aj pliz kad završiš, zaleti se do mene. Majstori otkazali taman. Šibnem ti lokaciju i di držim ključ

Slavko Sobin

Neki su iz situacije pokušali izvući najbolje. Tako je glumac Slavko Sobin Bojani ponudio poslovnu ponudu. 'E aj pliz kad završiš, zaleti se do mene. Majstori otkazali taman. Šibnem ti lokaciju i di držim ključ', napisao joj je, što je nju nasmijalo. 'Savladala gletanje', odgovorila mu je. 

Podsjetimo, prije nekoliko dana je i prvi put progovorila o preseljenju. 'Nosimo sa sobom prekrasne uspomene, druženja, ručkove, rođendane, a znalo se i dobro zatulumariti. Nije bilo lako odvojiti se od ove divne oaze, no vrijeme je za novo poglavlje. Klinci su napokon dobili svatko svoju sobu. Obavještavamo nove susjede da stiže družina koja voli smijeh, glazbu i dovodi životinjsko carstvo', emotivno je opisala. 

Povezane vijesti

Inače, Bojana i obitelj su tijekom potresa koji je zadesio Zagreb prošle godine u ožujku pretrpjeli velike posljedice u tadašnjem stanu u Zagrebu. 'Potres kao pojava kod mene izaziva jezu, i jedna sam od rijetkih sretnica u Zagrebu čiji dom nije stradao osim popucale farbe po stropu i novih dimnjaka koje smo napravili. Ovo iskustvo ukazalo nam je koliko je važno ulagati i brinuti se o svojoj nekretnini, van okvira stana, jer naše nekretnine čini i briga o krovu, i ulaganje u podrume. Prespora obnova je činjenica koja me užasava najviše zbog djece koja odlaze u školu, zbog nas koji svakodnevno hodamo centrom, a neke zgrade nisu sanirale osnovne stvari u godinu dana!', razočarana je 49-godišnja glumica koja se ove godine za Story.hr prisjetila tragičnog dana. 

Najčitanije

Najnovije