Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'NIJE LAKO ODVOJITI SE' Bojana i Enes nakon 15 godina kreću u novu avanturu

Posljednjih nekoliko dana poznata glumica pakirala je stvari kako bi se s obitelji preselila u drugi dom. Bilo joj je stresno, ali sada njezinoj sreći nema kraja

 Izvor: Arhiva

Glumica Bojana Gregorić Vejzović na Instagramu je otkrila kako se seli nakon 15 godina. Dom joj nije značajnije stradao u potresu prošle godine, no nakon njega je uslijedila briga. Naposljetku je Bojanu zadesila i poplava. U podrumu zgrade u kojoj živi skupilo se prošlo ljeto 20 centimetara vode, a 49-godišnja glumica tada je rekla kako joj je to dobar primjer za to koliko je važno ulagati i brinuti se o svojoj nekretnini i izvan okvira stana.

Bojana je sada sa 43-godišnjem suprugom Enesom i djecom,15-godišnjim sinom Raulom i četiri godine mlađom kćeri Zoe spremna za novi dom te se jako vesele. Glumica nije otkrivala novu lokaciju, već je prije nekoliko dana samo snimila kako je počela s pakiranjem. 'Ne, nemam outfit za pohvaliti se, nego mollbu za eventualno razumijevanje unaprijed ako počnem gristi svoje sugrađane u dućanu ili slično. Selidba nakon 15 godina, razina stresa nemjerljiva', poručila je u svojim videima.

Danas se glumica ponovno oglasila i obavijestila pratitelje na društvenim mrežama kako njihovoj sreći nema kraja. Pakiranju je došao kraj, a sa suprugom se oprostila od starog stana u kojem su snimili posljednju zajedničku fotografiju. 'Nosimo sa sobom prekrasne uspomene, druženja, ručkove, rođendane, a znalo se i dobro zatulumariti. Nije bilo lako odvojiti se od ove divne oaze, no vrijeme je za novo poglavlje. Klinci su napokon dobili svatko svoju sobu. Obavještavamo nove susjede da stiže družina koja voli smijeh, glazbu i dovodi životinjsko carstvo', napisala je glumica u opis fotografije.

Povezane vijesti

Inače, početkom godine Bojana i Enes proslavili su 15. godišnjicu braka. 'Trajati nije lako jer život nosi divne, ali i one teške dane. Nema tajne ili recepta već puno razumijevanja, pa opet puuuuno razumijevanja, ljubavi i podrške. Jedino što u ovom životu jest važno i za što se vrijedi boriti je ljubav! A najvažnije u teškim trenutcima je sjetiti se onih divnih koji su vjetar u jedra, pomoću kojih prevladavamo sve nedaće', ispričala je tada glumica za Story.hr.

Magazin

Royals