Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POKAZALA SESTRU Bojana Gregorić osvojila simpatije fotkom iz djetinjstva

Glumica je pokazala kako su ona i njezina sestra Ana izgledale kao djevojčice. Raznježila je srca brojnih obožavatelja

 Izvor: Instagram

Nastoji pamtiti samo sretne trenutke, a 49-godišnja glumica Bojana Gregorić Vejzović prisjetila se jednog od njih. Njezina sestra Ana danas slavi rođendan, a tim je povodom na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju iz djetinjstva dok su još bile djevojčice. Pozirale su tada u lepršavim haljinicama i s velikim mašnama na glavi. 'Mašne u kosi prepustile smo novim generacijama, sada uglavnom volimo one na poklonima! Sretan rođendan, Anuška moja', napisala je Bojana u opis fotografije.

Raznježila je srca brojnih pratitelja koji su se pridružili čestitkama u komentarima. Bojana fotografije sa sestrom ne objavljuje često, no kada to učini, svaki put iznjedri hrpu pozitivnih emocija. Posebno je bila ponosna na nju kada je Ana rodila djevojčicu. 'Ona će 2020. pamtiti po najljepšem, rođenju njezine prekrasne Karle. A ja se samo malo hvalim da sam opet postala teta', komentirala je glumica tada. 

Jedna od pratiteljica tada joj je poručila kako nije ni znala da ima sestru, dok se druga nadovezala i napisala kako ju je zadnji put vidjela dok je još bila u kolicima. Bojana je kratko odgovorila kako je riječ o njezinoj polusestri no 'kod njih je sve čvrsto isprepleteno'.

Osim sestre, glumica ima i starijeg brata Tomislava, koji je preuzeo brigu o njoj kada su im se roditelji rastali. O njemu se u javnosti zna jako malo, a jednom je prilikom glumica rekla kako su izuzetno povezani. 'Nema riječi kojima bih opisala njegovu požrtvovnost i ljubav', izjavila je. 

Povezane vijesti

Svojedobno je Bojana ispričala kako su im se roditelji rastali kad je imala samo godinu dana, pa kaže da uopće nema pojam o tome što bi predstavljala trauma od rastave. 'Na putu do tate ili nazad, kad bih išla mami, u meni je vladao spokoj i veselje lijepo provedenog dana.  I mama i tata kao filmski djelatnici pokazali su mi ljepote i tegobe posla kojim se i sama danas bavim. Nisam gajila iluzije maštajući o kazalištu, jer moja stvarnost bila je odrastati uz jednu od najboljih glumica ovih prostora, koja je kao samohrana majka dvoje djece, godinama bila bez posla', izjavila je glumica jednom prilikom. 

Magazin

Royals