Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IZNENAĐENJE

Giuliano ima novi posao: 'Napokon mogu otkriti'

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Morao je pronaći alternativu

Izvor: Robert Gašpert

Kakvo iznenađenje. Nakon što je mnogo domaćih pa i stranih zvijezda, tijekom pandemije, pronašlo novu zanimaciju, hobi, izvor zarade. Sada se njima pridružio i splitski pjevač Giuliano Đanić koji je gostujući u programu Radio Dalmacije voditeljici Editi Lučić Jelić otkrio kako će postati njezin radijski kolega.

Giuliano Đanić Izvor: Robert Gašpert

'Napokon mogu otkriti. Edita, postajemo kolege', rekao je pjevač. Giuliano će svake srijede od 20 do 22 sata voditi emisiju 'Večernji show s Giulianom' u kojem će biti zadužen za odabir dobre glazbe te će imati i goste s kojima će razgovarati uživo. 'Svi znate kako pivam, pa i kako plešem i glumim... a pošto je 'novo normalno', onda je normalno da ću se ja uhvatiti još jednog izazova. Od sljedećeg tjedna, srijedom od 20.00 na #radiodalmacija - ćakula, zezancija, glazba, a od 21.00 uživo s gostima, uz pratnju mojih nezamjenjivih benda Diktatori', najavio je Giuliano na svojim društvenim mrežama.

Povezane vijesti

'Naravno da će se i pivat puno, svima nam nedostaju svirke uživo. Uglavnom, budite uz nas u sridu. Taman nakon večere pojačate radio i zaboravimo zajedno na sve crnilo oko nas', objasnio je i time zagarantirao dobru zabavu svake srijede. Prema svemu sudeći, kao i brojni njegovi kolege i kolegice, i ovog je Splićanina ošamarila pandemija, zbog čega se morao okrenuti drugom poslu. Ipak, ljubav prema glazbi je i dalje vrlo prisutna, s obzirom na to da je i dalje prisutan u tom području, samo iz druge perspektive. 

Najčitanije

Najnovije