Nakon što je prije više od godinu dana progovorio o tragediji koja je pogodila njega i njegovog supruga Michalea Turchina, glazbenik i bivši član grupe NYSNC Lance Bass, napokon ima sretne vijesti! Prošle su godine i čak devet pokušaja da putem surogat majke postanu roditelji, a sada im se napokon ostvarila želja. Za magazin People je otkrio da čekaju blizance - djevojčicu i dječaka. 

Paru koji je u braku od 2014. godine, pridružit će se još dva člana, zbog čega su iznimno sretni i uzbuđeni. 'Kada smo se prvi put okrenuli IVF-u (in vitro oplodnji), nismo znali što to točno znači. Skoro svi koje smo poznavali su imali neke komplikacije na početku. Prvi pokušaji jednostavno nisu uspjeli. Nama je puno pomoglo što smo mogli otvoreno o tome pričati, i na taj način pomoći i drugim parovima koji su možda smatrali da su sami u takvoj situaciji. Utješno je kada znate da kroz sličnu situaciju prolaze i drugi ljudi', objasnio je Lance u spomenutom razgovoru. 

Michael je objasnio da su prošli devet različitih donora jajnih stanica. 'Nismo imali sreće, neki jednostavno nisu proizveli dovoljno jajašca, neki se nisu dobro podudarali. Ako želite da je spoj savršen, ne želite ni riskirati', objasnio je pa priznao koliko su jako uzbuđeni što je napokon uspjelo. 

'Zbog svega što smo prošli u posljednje četiri godine, bili smo vrlo oprezni prije nego postanemo uzbuđeni. I nekako je škakljivo jer kad saznate da ste trudni, želite proslaviti s obitelji. Već počinjete planirati svoju budućnost u svojoj glavi, ali bili smo toliko uplašeni jer nismo željeli ponovno prolaziti kroz bol zbog mogućeg gubitka. Rekli smo prijateljima i obitelji kada smo bili devetom tjednu, kada smo se napokon osjećali ugodno', objasnio je uzbuđeno budući otac. 

Podsjetimo, prošle godine su blizance izgubili, što ih je dotuklo. 'Nažalost, izgubili smo ga nakon osam tjedana, što se događa gotovo svima koji prolaze kroz IVF. Nisam ni svjestan svega što smo prošli, ali upoznali smo toliko sjajnih parova koji imaju istu priču', iskreno je započeo 42-godišnjak, koji je odlučio progovoriti o svemu, kako bi drugim obiteljima dao do znanja da nisu sami.