Lance Bass, bivši član grupe NYSNC, otvoreno je progovorio o tragediji koja je pogodila njega i njegovog supruga Michalea Turchina. Naime, kako prenosi 'Entertainment Tonight', par je u osmom tjednu trudnoće, u čemu im je pomogla surogat majka, izgubio sina. Naime, za njih je ovo izuzetno težak period, upravo zato što su kroz izvantjelesnu oplodnju pokušali već devet puta. 

'Nažalost, izgubili smo ga nakon osam tjedana, što se događa gotovo svima koji prolazite kroz IVF. Nisam ni svjestan svega što smo prošli, ali upoznali smo toliko sjajnih parova koji imaju istu priču', iskreno je započeo 40-godišnjak, koji je odlučio progovoriti o svemu, kako bi drugim obiteljima dao do znanja da nisu sami. Par koji se vjenčao 2014. godine, uporan je već duže vrijeme. Bili su oduševljeni kad je njihova surogat majka zatrudnjela. Iako su već počeli stvarati planove za budućnost sa svojim djetetom, pogodila ih je tužna sudbina. 

'Iako smo se pokušali zavarati, cijelo smo vrijeme bili svjesni da se to može dogoditi u bilo kojem trenutku. Pokušavaš se ne nadati, ali uvijek imaš negativne misli u stražnjem dijelu mozga, jer u stvarnosti već planiraš zajednički život s bebom. Jako teško je prolaziti kroz ovo', otvorio je dušu Lance, ali istaknuo kako on i Michael ne odustaju. To potvrđuje i vijest da su već pronašli 10. davatelja jajašca, zbog čega ih uskoro očekuje ponovno pokretanje istog procesa. Međutim, ako ponovno nešto krene po zlu, otvoreni su za opciju posvajanja djeteta. 

Volio bih imati svoju djecu, ali ako mi to nije zapisano u zvijezdama, onda ću usvojiti dijete

'Volio bih imati svoju djecu, ali ako mi to nije zapisano u zvijezdama, onda ću usvojiti dijete. I sam sam svjestan da ih takvih ima jako puno. Dakle, nisam protiv toga', iskreno im je ispričao i dodao da ga jako veseli činjenica da će jednog dana postati otac.