TKO BI REKAO DA SU U RODU: Gisele Bundchen pokazala čak 5 sestara, mnoge je iznenadilo kako izgledaju

Gisele se vratila poslu modela nakon razvoda.

Profimedia

Gisele Bundchenobjavila je nekoliko obiteljskih fotografija. Pozirala je s majkom Vaniom i ocem Valdirom te svojih pet sestara - Raquel, Grazijelom, Gabrijelom, Rafaelom i blizankom Patricijom.

Pridružila su im se i Giselina djeca - sin Benjamin (13) i kći Vivian (10) koje je dobila s bivšim suprugom Tomom Bradyjem.

Instagram 

Podsjetimo, Gisele se krajem prošle godine razvela od supruga Toma Bradyja nakon 13 godina braka. Nedavno je izvor blizak Bündchen otkrio da ona 'počinje ispočetka u dobrom raspoloženju' i da se osjeća 'samouvjereno, snažno i bolje nego što je ikada bila.'

Izvor je dodao i da je Bündchen 'otkrila novopronađenu energiju i sretan pogled na budućnost' te da stvari oko sebe gleda s optimizmom. 'Ona je baš motivirana svojom karijerom u sljedećih nekoliko mjeseci', rekao je izvor u to vrijeme.

Profimedia 

Gisele se vratila poslu modela nakon razvoda. Nedavno je snimljena na plaži u Miamiju dok je pozirala u Versaceovom ljubičastom kupaćem kostimu. Badić je istaknuo njezine duge, isklesane noge i stražnjicu. Manekenka je kao model zaradila bogatstvo od 400 milijuna dolara, a bila je najplaćenija manekenka od 2012. do 2016.

U galeriji pogledajte više fotografija Gisele Bundchen.

Profimedia Gisele Bundchen ima najisklesanije tijelo u Hollywoodu