Tom Brady (45) odlučio je četiri mjeseca od razvoda od Gisele Bundchen (42) obilježiti fotografijom o kojoj će se pričati neko vrijeme.

Sportaš je podijelio na Instagram storyju fotografiju na kojoj je pozirao u donjem rublju na svom krevetu. 'Dogovor je dogovor. Jesam li dobro ovo napravio?', upitao je Tom i označio kolege, igrače američkog nogometa Juliana Edelmana i Roba Gronkowskija.

Tom Brady pozirao u boksericama
Instagram 

Na drugom Instagram storyju je objasnio zašto je snimio selfie u boksericama. Naime, obećao je da će rekreirati fotografije modela u donjem rublju za svoj brend ako dobije 40.000 lajkova na jednu objavu na Twitteru.

Iz njegove kompanije su poručili Bradyju na Twitteru: 'Hej, Tom Brady nismo zaboravili na ovo', a nakon toga je sportaš ispunio obećanje.

Tom Brady ispunio obećanje o poziranju u boksericama
Instagram 

Inače, Tom, koji je najveći igrač američkog nogometa u povijesti i sedmerostruki osvajač Super Bowla, prošlog tjedna je objavio da odlazi u mirovinu.

'Dobro jutro svima, odmah ću prijeći na stvar. Idem u mirovinu. Zauvijek. Zadnji put nas je sve to izazvalo veliku pomutnju i kad sam se jutros probudio, pomislio sam: 'Samo ću stisnuti gumb za snimanje i javiti to prvi. S toliko emocija samo jednom možete otići u mirovinu, a ja sam to već iskoristio prošle godine. Hvala svima puno. Svakome od vas', poručio je Brady.

'Svojoj obitelji, prijateljima, suigračima, suparnicima. Mogao bih nastaviti zauvijek. Hvala što ste mi omogućili da živim svoj san. Ne bih mijenjao ni jednu stvar. Volim vas sve', dodao je. Vijest o odlasku o mirovini je objavio godinu dana nakon što je prvi put rekao da se povlači iz sporta pa se predomislio nekoliko tjedana kasnije.

Upravo je to presudilo njegovom braku, kako su tada objavili američki mediji, a sada je Gisele komentirala odluku svog bivšeg supruga. 'Želim ti samo prekrasne stvari u ovom novom poglavlju tvog života', napisala je Gisele koja se ovih dana vratila modnim snimanjima i mnogi su primijetili koliko blista.

Gisele Bundchen komentirala odlazak bivšeg supruga u mirovinu
Instagram 

Njezin komentar je prikupio više od 26.000 lajkova i oko 800 komentara u kojima je krenula rasprava o tome tko je kriv za razvod, manekenka ili sportaš.

Gisele Bundchen na snimanju modne kampanje
Profimedia 

Gisele, koja s Tomom ima kćer i sina, vratila se poslu modela nakon razvoda. Nedavno je snimljena na plaži u Miamiju dok je pozirala u Versaceovom ljubičastom kupaćem kostimu. Badić je istaknuo njezine duge, isklesane noge i stražnjicu. Pozirala je i u crvenom kostimu, a u jednom trenutku je kleknula u pijesak i pozirala za zavodljive fotografije.

Gisele Bundchen na snimanju modne kampanje
Profimedia 

Čini se kako se Gisele u punom sjaju vratila starom poslu koji je zanemarila zbog odgoja kćeri Vivian (10) i sina Benjamina (13) što je predbacila bivšem suprugu Tomu. Naime, nije se umirovio prošle godine i posvetio se djeci kao što je obećao ranije.

Manekenka je kao model zaradila bogatstvo od 400 milijuna dolara, a bila je najplaćenija manekenka od 2012. do 2016.