Najveći igrač američkog nogometa u povijesti i sedmerostruki osvajač Super Bowla, Tom Brady (45) najavio je odlazak u mirovinu nakon što se prošle godine predomislio oko te odluke.

Ipak, čini se da je to sada njegova konačna odluka, a vijest je objavio na društvenim mrežama.

'Dobro jutro svima, odmah ću prijeći na stvar. Idem u mirovinu. Zauvijek. Zadnji put nas je sve to izazvalo veliku pomutnju i kad sam se jutros probudio, pomislio sam: 'Samo ću stisnuti gumb za snimanje i javiti to prvi. S toliko emocija samo jednom možete otići u mirovinu, a ja sam to već iskoristio prošle godine. Hvala svima puno. Svakome od vas', poručio je Brady.

'Svojoj obitelji, prijateljima, suigračima, suparnicima. Mogao bih nastaviti zauvijek. Hvala što ste mi omogućili da živim svoj san. Ne bih mijenjao ni jednu stvar. Volim vas sve', dodao je.

Vijest o odlasku o mirovini je objavio godinu dana nakon što je prvi put rekao da se povlači iz sporta pa se predomislio nekoliko tjedana kasnije. Međutim, sada je izazvalo veliku pažnju što ide u mirovinu samo nekoliko mjeseci nakon razvoda od manekenke Gisele Bundchen (42) s kojom je bio u braku 13 godina i imaju dvoje djece.

Kako su pisali strani mediji, paru je presudilo upravo to što je Brady odlučio da nije još spreman za mirovinu, iako je to obećao Gisele te joj je dao riječ da će se posvetiti obitelji i provoditi više vremena s njom i djecom. Kada ju je iznevjerio, manekenka je odlučila okončati njihov brak.

Prema pisanju američkih medija, Brady je na to potaknula nova ljubav, slovačka influencerica Veronika Rajek (26). Glasine o njihovoj zasad nepotvrđenoj vezisu započele kada je ona na svom Instagram profilu objavila fotografiju u Tomovom dresu i napisala da ga voli.

'Vidjela sam legendu i ako me netko ponovno pita volim li Bradyja, da, volim ga, i pokažite mi nekoga tko ne voli. Čak ga i njegovi mrzitelji vole jer znaju da je on vođa. Hvala ti na odličnoj utakmici', napisala je Veronika.

Iako se slavni sportaš tada nije oglasio, medije je vrlo brzo preplavila vijest da su Veronika i Tom već u vezi, a ako je to istina, očito je da su jako sretni čim je on odlučio učiniti nešto što nije mogao ni za svoju obitelj.