Gisele Bundchen (42) vratila se poslu modela nakon razvoda od igrača američkog nogometa Toma Bradyja (45).

Manekenka je snimljena u petak na plaži u Miamiju dok je pozirala u Versaceovom ljubičastom kupaćem kostimu. Badić je istaknuo njezine duge, isklesane noge i stražnjicu.

Gisele Bundchen na snimanju modne kampanje
Profimedia 

Pozirala je i u crvenom kostimu, a u jednom trenutku je kleknula u pijesak i pozirala za zavodljive fotografije.

Gisele Bundchen na snimanju modne kampanje
Profimedia 

Čini se kako se Gisele u punom sjaju vratila starom poslu koji je zanemarila zbog odgoja kćeri Vivian (10) i sina Benjamina (13) što je predbacila bivšem suprugu Tomu. Naime, nije se umirovio prošle godine i posvetio se djeci kao što je obećao ranije. 

Manekenka je kao model zaradila bogatstvo od 400 milijuna dolara, a bila je najplaćenija manekenka od 2012. do 2016. Nije poznato kakvu kampanju Bundchen snima, no tijekom godina je često surađivala s modnom kampanjom Versace.

Tom Brady s kćeri Vivian na jahanju
Profimedia 

Dok je manekenka radila, njezin bivši suprug uživao je u vremenu s kćeri Vivian nakon što mu je završila sezona u klubu. Sportaš je na imanju u Miamiju ponosno snimao kćer dok je jahala konja.

U jednom trenutku je Tomu prišla obožavateljica koja ga je zamolila selfie na što je on rado pristao.

Tom Brady s obožavateljicom snimio selfie
Profimedia 

Inače, supermodel je nedavno snimljen sa zgodnim jiu-jitsu trenerom Joaquimom Valenteom. Trčali su zajedno po ulicama Kostarike.

Već se ranije šuškalo da su u vezi, no oni su to porekli i istaknuli da su 'samo prijatelji'. Ipak, zanimljivo je da su sami otišli na Kostariku gdje Gisele ima vilu koju je dobila nakon razvoda. Naime, njezinoj kćeri i sinu nije bilo ni traga, a i počela im je škola nakon praznika.

Gisele Bundchen i Joaquim Valente trče na Kostariki
Profimedia 

Podsjetimo, manekenka i trener su zamijećeni u studenom prošle godine s njezinom djecom na Kostariki. 'Joaquim i njegova dva brata podučavaju su Gisele i djecu borilačkim vještinama zadnjih godinu i pol dana', ispričao je tada izvor za Page Six.

Manekenka je prošle godine odradila snimanje za magazin Dust s njim i njegovom braćom, Pedrom Valenteom i Giuom Valenteom, a upoznali su se kada je ona upisala svog sina Benjamina na treninge kod njih. Bundchen se u veljači iskušala u jiu-jitsu i time se pohvalila na Instagramu.

Nazvala je tri brata 'odličnim učiteljima' kraj videa koji je objavila. 'Vjerujem da što više mogućnosti imamo na raspolaganju, to bolje. Osjećam se snažnije, samopouzdanije i osnaženo otkad sam se počela baviti samoobranom. Osjećam da je to važna vještina za sve, ali posebno za nas žene', poručila je.

Navodno je Gisele druženjem s Joaquimom htjela poslati poruku bivšem suprugu, a njega je povrijedio njezin potez. Naime, u Kostariki gdje imaju vilu su supružnici proveli mnoge lijepe trenutke. 'Vjerujem da Gisele ovime šalje poruku Tomu i pokazuje mu što propušta', rekao je izvor za Page Six.

Par se službeno razveo 28. listopada prošle godine, a zbog dobrog sastavljenog predbračnog ugovora nisu imali problema s dogovorom oko imovine.

Zajedničke fotografije nekad sretnog para pogledajte u galeriji. 

Profimedia Gisele Bundchen i Tom Brady u braku su od 2009. godiine